"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פלאח: "הדיבורים מסביב מפריעים, אבל צריך להתנתק"

בשבוע בו סבו נפטר כבש הבלם את שער הניצחון של הפועל ת"א על מכבי נתניה (1:2) • על יכולת הקבוצה: "לא יודע להסביר את זה"

,עודכן
פלאח. מקדיש את השער לסבו שנפטר // אלן שיבר // פלאח. מקדיש את השער לסבו שנפטר

סארי פאלח הגיע אתמול לעמדת הראיונות עם עיניים דומעות. בהחלט לא משהו אופייני למישהו שהבקיע כמה דקות לפני כן את השער הראשון שלו העונה בליגה. אלא שלמרות הגול שכבש בניצחון 1:2 של הפועל ת"א על מכבי נתניה, בלם האדומים לא היה יכול לעצור את הכאב: "עברתי שבוע קשה, סבא שלי נפטר", סיפר פאלח, "היה לי חלום להקדיש לו גול ואני שמח שזה קרה והקדשתי לו את השער".

בשבוע שעבר הודיעו במועדון על מינוי של סזאר מנדיונדו, למאמן הקבוצה. הבלם מקווה להיות חלק משמעותי מהקבוצה גם בעונה הבאה תחת הדרכתו של הספרדי: "אני מאוד שמח במועדון, מאוד התחברתי להפועל ת"א, שזה מועדון ענק עם אוהדים מדהימים. היו הרבה עליות וירידות השנה, אבל אני מצדי אתן את כל מה שיש ואני רוצה להתקדם".

פאלח המשיך: "אני מקווה שהאנשים שבחרו את המאמן (מנדיונדו ש.א) יודעים מיהו ומה הוא יכול לתרום לקבוצה. אנחנו שחקנים מקצועניים וצריכים להתרכז רק בכדורגל. הדיבורים מסביב מפריעים, אבל צריך להתנתק ולעשות את מה שאנחנו יודעים ואוהבים, את העבודה שלנו על המגרש".

כשנשאל מדוע הקבוצה לא שיחקה כדורגל טוב אורך כל העונה כפי ששיחקה במשחק מול נתניה, שהיה לפרוטוקול, הסביר פאלח: "אני לא יודע איך להסביר את זה, אולי בגלל שהמועדון לא רגיל למאבקי התחתית והיה הרבה לחץ על השחקנים. אנחנו שמחים שנשארנו בליגה. הפנים קדימה, אנחנו משחקים יפה ורוצים לסיים את העונה בצורה הכי טובה שיש".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר