"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עונש חסר תקדים לפדופיל ברשת

במשך 4 שנים הטריד בן 41 מרחובות קטינים ברשת • ייכלא ל-4.5 שנים

,עודכן
הטריד נערים ברשת // הטריד נערים ברשת

ביהמ"ש השלום ברחובות גזר 55 חודשימאסרבפועל על ו'.ש'. בן 41 תושב עיר שהורשע בעבירות פדופיליה ברשת, בין היתר בעבירות מעשה מגונה בקטין בן פחות מ-14 שנה, הטרדה מינית של קטין בן פחות מ-15 שנה, פרסום תועבה ובו דמותו של קטין, רכישה והספקת משקאות משכרים לקטין והחזקת פרסום תועבה ובו דמותו של קטין. שניים מהמתלוננים יפוצו ב-16 אלף שקלים.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

האיש נעצר בתום חקירה שהעלתה כי נהג ליצור קשר עם קטינים באמצעות האתרvkontakte, רשת חברתית פופולרית בקרב דוברי רוסית. בשיחות אלה העלה הנאשם פעמים רבות נושאים בעלי תכנים מיניים ולעיתים שוחח עם הקטין בשיחה קבוצתית, בה השתתפו קטינים ומבוגרים.

הציע לקטינים כסף למשחקים ברשת

בשיחות הציע לקטינים לבצע מעשים מגונים בעצמם ובאמצעות מצלמת רשת, וכדי לשכנע אותם היה מציע סכומי כסף וירטואלי המשמש למשחקים ברשת. הוא הציע לקטינים להיפגש לקיום יחסי מין אולם אלו סרבו. עם זאת הוא הקליט בוידאו את מעשי הקטינים שהסכימו לכך. במיקרים אחרים ביצע עבירות דומות עם נערים המתגוררים בחו"ל להם שילם בכסף וירטואלי.

במחשבו נמצאו עשרות קטעי וידאו של הקורבנות. עם שני קטינים אחרים הוא נפגש בגינה ציבורית ורכש להם אלכוהול. הפגישה הסתיימה כאשר שוטרים שעברו במקום וחשדו בפגישה החלו לתשאל את הנאשם והנערים עזבו. עו"ד גלית בש ועו"ד מרים בריינין ביקשו להקל בעונשו בטענה שהמעשים בוצעו ללא מפגש פיזי.

השופטת עינת רון ציינה כי הנאשם פעל ברשת כ-4 שנים ו-"המעשים חמורים כשהם מתייחסים לקטינים ויש בהם ניצול בוטה וציני של הקטינים. יש בהם כדי לפגוע בשלומם, גופם וכבודם של הקטינים. במעשים אלה, כשהם מבוצעים ברשתות וירטואליות טמונה מסוכנות. אין צורך להכביר מילים על הכיעור במעשים ועל הסלידה והגינוי שעל החברה להביע מהמעשים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר