"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: כך פעלו "השודדים על הגלגלים"

לאחר עשרות מקרי שוד של צעירות בשוק הפשפשים ומרכז העיר ביפו, עצרה המשטרה 12 חשודים

,עודכן
רגע השוד נתפס במצלמת אבטחה // רגע השוד נתפס במצלמת אבטחה

12 צעירים תושבי יפו בגילאי 16-22 נעצרו היום בפשיטה משטרתית, זאת לאחר שבתקופה האחרונה ביצעו, על פי החשד, עשרות מעשי שוד של נשים באזור שוק הפשפשים ומרכז יפו. בחיפוש בבתיהם נתפסו מספר קטנועים, אופניים חשמליים ורכוש החשוד כגנוב. במהלך החודשים האחרונים התקבלו דיווחים על אירועים רבים באזור מרכז יפו על מעשי שוד, שחלקם הסתיימו בפציעות קשות של הקורבנות.

מהחקירה עלה כי החשודים ידעו כי באזור מרכז יפו ושוק הפשפשים, שהפך למרכז בילוי, מסתובבות נשים צעירות אמידות. הם הפכו את האזור למקום ציד עבור אותם שודדים, שהיו רכובים על גבי אופניים חשמליים. עוד עלה בחקירה כי החשודים היו מאתרים קורבן מזדמן, חוטפים את תיקה ונמלטים מן המקום. בחלק מהמקרים הנשים שהתנגדו נפצעו לאחר שהחשודים הפעילו כוח ואלימות. חלקן אף נזקקו לטיפול רפואי.

בעקבות הצטברות המקרים, מפקד מרחב יפתח ניצב משנה דוד גז הורה על צוות התשאול במרחב לטפל בתופעה. השוטרים אספו מודיעין, הצליבו עדויות וחומרים מצולמים מהזירות. הבוקר הפכה החקירה לגלויה, כאשר עשרות שוטרים ערכו פשיטה על בתיהם של 12 חשודים, שפעלו בהרכבים שונים. יחד הם חשודים שביצעו עשרות מקרי שוד. "מדובר בתופעה בזויה ובלתי נסבלת, והיה צורך למגר אותה באופן מיידי. פעלנו במלוא העוצמה ובכל הכלים שעמדו לרשותנו כדי לעצור את העבריינים", אמר מפקד המרחב.

צעק "מוות לערבים" – ודקר

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר