"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זינוק בכמות הישראלים שנסעו לחו"ל

כמעט מיליון ישראלים יצאו הרבעון לחו"ל - זינוק של יותר מ-17%

,עודכן
טסים לחו"ל // צילום: // טסים לחו"ל. צילום: משה שי

לונדון, פריז, ברלין, אמסטרדם, ניו יורק, סידני, מוסקבה ובודפשט כן מחכות לישראלים. 957 אלף ישראלים יצאו לחו"ל ברבעון הראשון של השנה - זינוק של 15.3%. דרך האוויר יצאו לחו"ל 895 אלף ישראלים, זינוק של 17.2% בהשוואה לרבעון הראשון 2014. דרך היבשה יצאו לחו"ל רק 59.7 אלף ישראלים בלבד, ירידה של 7.1%. לטאבה יצאו רק 13,100 ישראלים בלבד, ירידה 8.7%. כך מסרה הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

צפי יציאות הישראלים לחו"ל בכל השנה עומד על 5.4 מיליון נפש - שיא כול הזמנים ועלייה של כ-4% לעומת 5.2 מיליון ישראלים שיצאו לחו"ל בשנה שעברה, ועלייה של 12.5% לעומת 4.8 מיליון ישראלים שיצאו בכל שנת 2013.כרבע יצאו לחו"ל לתקופה של עד ארבעה ימים, 39% יצאו בין 5 ל-9 ימים, עשירית, בעיקר אנשי עסקים, יצאו ליממה אחת ורבע מהיוצאים לחו"ל יצאו לתקופות ארוכות מעל ל-10 ימים.

הכתבה הכי נקראת היום באתר: אחרי 20 שנות נישואים - הבעל הפך לאשתו

נתב"ג היה המקום הסואן ביותר במדינה ודרך נתב"ג נרשמו לא פחות מ-938 אלף ישראלים – 98% מכלל הישראלים שיצאו לחו"ל ברבעון הראשון השנה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר