"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נקמה על הפיגוע: קניה הפציצה מחנות טרור

חיל האוויר הפציץ שני מחנות של ארגון אל שבאב בסומליה

,עודכן
מתאבלים על ההרוגים בפיגוע בקניה // מתאבלים על ההרוגים בפיגוע בקניה

חיל האוויר הקנייתי הפציץ שני מחנות של ארגון אל שבאב בסומליה אתמול (ראשיון), כך נמסר ממשרד ההגנה הקנייתי, בתגובה צבאית גדולה ראשונה להתקפה בשבוע שעבר של מחבלי הארגון באוניברסיטה בקניה. מטוסים הפציצו מחנות בגוונדודווה ועיסמאיל, שניהם במחוז גדו בגבול קניה, כך מסר מקור צבאי לסוכנות הידיעות רויטרס היום. בשל העננות קשה לקבוע כמה נזק גרמו הפיצוצים, ולהעריך את מניין ההרוגים.

רויטרס

עוד באתר: על דיאטה כזו עוד לא שמעתם

"אנחנו ממוקדים בשני האזורים, כי לפי המידע שיש לנו, חמושי אל שבאב מגיעים משם כדי לתקוף בקניה", הוא אמר, בהתייחסות לטבח ביום חמישי באוניברסיטת גריסה, כ-200 קילומטרים מגבול סומליה. אתמול נחשף כי בנו של בכיר בממשלת קניה היה אחד מרעולי הפנים שרצחו קרוב ל-150 בני אדם באוניברסיטה בעיירה גריסה, כך נמסר ממשרד הפנים בניירובי.

מארב בסיני: מחבלים הרגו עשרות חיילים

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר