"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פיגוע בשומרון: חייל נדקר במחסום ונפגע באורח קל

מחבל פלשתיני התנפל על לוחם צנחנים במחסום אורנית • לאחר נטרול המחבל נעצרו שישה פלשתינים במקום • הדוקר - קטין תושב טול כרם

,עודכן
החייל ברגעי נטרול המחבל הדוקר // החייל ברגעי נטרול המחבל הדוקר

יואב לייטמן, לוחם בגדוד 101 של הצנחנים, נדקר בצהריים (ה') בפלג גופו העליון במחסום אורנית בשומרון. הוא נפצע קל, אך מיהר להשתלט על הפלשתיני שתקף אותו. לאחר מכן הוא פונה לביה"ח בילינסון. האירוע התרחש כשכוח בפיקודן של לייטמן הגיע לנקודה בגדר המערכת באזור, שם ניסתה קבוצה של כמה שוהים בלתי חוקיים (שב"חים) להיכנס לשטח ישראל, שגם הם נעצרו.

הסכין עימה דקר הפלשתיני את החייל // צילום: דובר צה"ל

הדוקר הועבר לחקירה של כוחות הביטחון. מחקירת השב"כ עולה כי החשוד בדקירה הוא קטין תושב טול כרם, ללא מעצרים קודמים וללא עבר ביטחוני. עוד עולה מהחקירה כי הוא ניסה להכינס כשב"ח לשטח ישראל ובמהלך הבידוק שלף סכין ודקר את לוחם הצנחנים.

הכוח עסק בפעילות שגרתית נגד שוהים בלתי חוקיים. מיד לאחר מכן פרסם דובר צה"ל, תא"ל מוטי אלמוז, את תמונת ההשתלטות, וכתב בעמוד הפייסבוק שלו על לייטמן: "איזה לוחם". דובר מד"א זכי הלר מסר כי סמוך לשעה 12:00 נמסר למד"א מרחב ירקון על צעיר שנדקר סמוך למחצבות אורנית . חובשים ופאראמדיקים של מד"א העניקו במקום טיפול רפואי לצעיר כבן 22 שנפגע באורח קל בגפיים ובראש.

גורמים בליכוד: "דרישותיו של כחלון מופרזות"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר