"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מנסה שוב: העותר נגד "ישראל היום" פנה לבג"ץ

שופט ביהמ"ש העליון צבי זילברטל קבע כי עתירתו של עו"ד שחר בן מאיר נגד החלטת השופט סלים ג'ובראן תידון בשבוע הבא

,עודכן
עיתון ישראל היום. צילום: קוקו

עו"ד שחר בן מאיר, שעתירתו נגד העיתון "ישראל היום" בטענה כי זה עוסק בתעמולת בחירות אסורה נדחתה שלשום על ידי יו"ר ועדת הבחירות המרכזית, עתר לבג"ץ.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

שופט ביהמ"ש העליון צבי זילברטל קבע אתמול כי עתירתו של בן מאיר נגד החלטתו של השופט סלים ג'ובראן תידון באחד מימות השבוע הבא. בהחלטתו קבע ג'ובראן כי בן מאיר לא הציג ראיות המלמדות על זיקה בין העיתון לרה"מ או לליכוד וחייבו לשלם את הוצאות המשיבים לעתירה בסך של 20 אלף שקלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר