מקל חתם בניז'ני נובגורוד

גל מקל, שרצה לשוב ולשחק באירופה והיה מחוזר ע"י מכבי ת"א והפועל י-ם חתם בניזני נובגורוד הרוסית • הרכז צפוי לשחק עם קבוצתו החדשה ביורוליג כבר מחרתיים

מקל. חוזר לשחק ביורוליג // אי. אף.פי // מקל. חוזר לשחק ביורוליג

חלום החזרה של גל מקל לאן. בי .אי הוקפא רשמית, אך עם זאת הוא עומד לערוך בכורה ביורוליג לאחר שחתם היום בניז'ני נובגורוד הרוסית. החוזה הוא לעונה וחצי עם אופציית יציאה לליגה בארה"ב בקיץ. אתמול בלילה העסקה נסגרה, היום השחקן חתם והוא בדרכו לרוסיה.

מקל צריך להשלים את הרישום שלו עד מחר בערב כדי שיוכל לשחק עם הקבוצה בסיבוב השני של הטופ 16 של היורוליג, כאשר משחק הבכורה שלו עשוי להיות כבר מחרתיים מול ארמאני מילאנו. במידה ולא ייטול בו חלק הגארד יעשה את הבכורה במפעל בשבוע הבא מול פנרבחצ'ה.

כזכור, מקל שוחרר לפני פתיחת העונה מדאלאס, אח"כ בחלק הראשון של דצמבר שיחק 4 משחקים בניו אורלינס ומאז המתין בניסיון למצוא קבוצת אן.בי.אי, כשזה לא קרה החליט לחזור לאירופה. הוא היה במו"מ גם עם מכבי ת"א וגם עם הפועל ירושלים, אך החליט בסופו של דבר לשחק בקבוצה הרוסית.

ניז'ני, שהדיחה בעונה שעברה את הפועל ירושלים ברבע גמר היורוקאפ היא הפתעת היורוליג. בעונה הראשונה שלה היא הצליחה לעלות לטופ ,16 שם השיגה שני ניצחונות בסיבוב הראשון. סיכוייה לעלות להצלבה קטנים, כך שביורוליג נשארו למקל 7 משחקים. אם היה מגיע למכבי ת"א היה לו בנוסף לפחות את שלב ההצלבה. במקביל היא משחקת בליגת ה-VTB שם היא נמצאת במקום השלישי אחרי צסק"א וחימקי מוסקבה.

בעמדת הרכז מחכה לו תחרות קשה, כי שם נמצא טיילר רוצ'סטי אחד הפוינט גארדים הבולטים העונה ביורוליג. בניז'ני משחק גם ארט פראחוסקי ששיחק בעונה שעברה בהפועל ירושלים.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר