"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מהלילה: שלג בחרמון

סופת הגשמים תתחזק הלילה ותגיע לשיאה ביומיים הקרובים • טסים לחו"ל? הקפידו להקדים לנמל ולהתעדכן

,עודכן
משקעים נמוכים בחורף הקרוב, לצד סופות סוערות. צילום: קוקו

השבוע החורפי מתקרב לשיאו, ועיקר הגשם צפוי ממחר בשעות הצהריים.

עוד קודם - היום בשעות הבוקר יהיה בהיר עד מעונן חלקית. הרוחות יתחזקו לאורך היום, והן צפויות להגיע למהירות של 70 קמ"ש בכל אזורי הארץ. צפוי אובך כבד, ובדרום יתחוללו סופות חול. רק לקראת שעות הערב יחלו לרדת גשמים חזקים בצפון הארץ, ושלג צפוי להתחיל לרדת בחרמון. בלילה שבין שלישי לרביעי יתפשט הגשם למישור החוף המרכזי.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

נחום מליק, חזאי מטאו־טק, מסר כי ביום רביעי יהיה גשום וסוער בצפון הארץ ובמישור החוף המרכזי, ומהירות הרוח תגיע כבר ל־100 קמ"ש בצפון הארץ ובמרכזה. נוסף על כך, קיים חשש להצפות. בחרמון יירד שלג כבד, והוא צפוי להתפשט גם לצפון רמת הגולן ולפסגות הר מירון. בדרום יתחוללו סופות חול. וזה לא הכל: בשעות אחר הצהריים יתפשט הגשם גם להרי המרכז, ומשעות הערב ועד חצות קיים סיכוי לשלג קל אף בירושלים. ההערכה היא שהשלג יהיה בעיקר באוויר, והוא לא צפוי להיערם על הקרקע.

ביום חמישי יוסיף להיות קר וגשום מצפון הארץ ועד לצפון הנגב ומושלג בחרמון ובפסגות הרי המרכז. קיים חשש לשיטפונות במישור החוף ובמדבר יהודה. ביום שישי ייחלש הגשם, שצפוי להימשך במינונים נמוכים יותר לאורך סוף השבוע.

מרשות המים נמסרה אמש הערכה כי בימים הקרובים יירדו כמויות משקעים גבוהות שיגיעו לכ־200 מ״מ בגולן, בגליל העליון ובגליל המערבי.

קושרים את המטוסים

רשות שדות התעופה אינה ממתינה לשיא הסופה מחר: חברות התעופה ובעלי המטוסים הקלים קיבלו כבר אתמול הודעה תעופתית להיערך לקראת הרוחות החזקות.

נתב"ג נערך לפינוי עצמים קלים העלולים לעוף ברוח, ובמקביל הינחה את בעלי המטוסים הקלים לקשור אותם כדי שלא יפגעו במטוסים אחרים בקרבתם. חברות התעופה קיבלו הודעה על אפשרות של עיכובים בלוחות הזמנים עקב הצורך להגדיל את מרווחי הזמן בין הנחיתות להמראות השונות.

בשל הצפי למזג אוויר סוער, העלול לגרום לעומס בדרכים, נוסעים המתכננים להגיע לנמל התעופה התבקשו להקדים ולהגיע שלוש שעות לפני מועד ההמראה ולהתעדכן בחברות התעופה ובלוח הטיסות על כל שינוי. רשות שדות התעופה ממליצה להשתמש באפליקציה שלה לעדכונים שוטפים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר