"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"התקציב של לפיד - קטסטרופה חברתית"

משה כחלון תקף בחריפות את יאיר לפיד • הוא הצהיר: "אני אהיה שר האוצר הבא"

,עודכן
משה כחלון:. צילום: הרצי שפירא

חילופי ההאשמות, העקיצות וההתקפות בין המתמודדים בבחירות לכנסת ה-20 נמשכות. יו"ר מפלגת כולנו משה כחלון יוצא היום במתקפה חריפה כנגד המדיניות הכלכלית של יו"ר סיעת יש עתיד יאיר לפיד. "התקציב של לפיד שווה קטסטרופה חברתית", אמר כחלון בכנס פעילים שערך היום בראש בעין.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

כחלון התייחס לתקציב שהציג לפיד לשנת 2015 ואמר: "מדינת ישראל נמצאת על סף קטסטרופה חברתית וכלכלית. בקטסטרופה הזו אפשר לטפל רק בישראל. לא מוושינגטון, לא ממינכן ובטח שלא בנאומים יפים וסטטוסים בפייסבוק, רק במעשים. כשר האוצר הבא של מדינת ישראל לא אתן יד להצעת תקציב 2015 כפי שהונחה".

יאיר לפיד (ארכיון) // צילום: יהושע יוסף

יו"ר כולנו הבהיר לכל מתחריו מי יהיה שר האוצר הבא: "תקציב בלי רפורמות מבניות הוא לא תקציב. אדרוש מראש הממשלה הבא להחזיר את תקציב המדינה לשנת 2015 לשולחן הממשלה לדיון מחדש ולקביעת סדר עדיפויות מתוקן. כשר האוצר הבא של ישראל בכוונתי להביא תקציב אמיתי, לא מנותק וכזה שמייצר תקווה ומענה לישראלי העובד, המפרנס והמתפרנס"/

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר