"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חוף השנהב מחכה לגרנט

יאיא טורה, ג'רביניו וקאנון קבעו 1:3 על קונגו וחוף השנהב העפילה לגמר אליפות אפריקה • הפילים מחפשים תואר יבשתי ראשון מאז 1992

,עודכן
צילום: רויטרס // טורה חוגג עם ג'רביניו

אם הכל ילך כשורה גמר אליפות אפריקה יזמן לנו מפגש בין שתיים מאריות הישבת – חוף השנהב שהעפילה היום לגמר הטורניר ונבחרת גאנה של אברהם גרנט שתנסה לעשות זאת מחר.

הפילים העפילו הערב בפעם הרביעית לגמר ומחפשים תואר ראשון באליפות היבשת לראשונה מאז 1992 אחרי שנכנעה בגמר פעמיים בשנים 2006 ו-2012. חוף השנהב פגשה היום את קונגו ולא ריחמה עם 1:3 נהדר.

בדקה ה-21 העלה יאיא טורה, כוכב מנצ'סטר סיטי את הכתומים ליתרון כששחרר פצצה לרשת של קונגו. נגיעת יד שנויה במחלוקת העניקה לקונגו בעיטת עונשין מ-11 מטרים אותה בעט בהצלחה מ'בוקני בדקה ה-40. בתוך דקה אחד ווילפריד בוני בישל לג'רביניו שהחזיר לחוף השנהב את היתרון עוד לפני ההפסקה. בדקה ה-68 חתם המגן קאנון את התוצאה עם שער קליל וקבע 1:3 נהדר. חוף השנהב בגמר אליפות אפריקה.

מחר (ה') ב-21:00 אברהם גרנט וגאנה יתמודדו מול המארחת גינאה המשוונית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר