"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: בר רפאלי מגיבה על "ההצעה"

בראיון לישראל היום היא הכחישה את השמועות על אירוסיה • ומה היא חושבת על סלבס בפוליטיקה?

,עודכן
בר מכחישה // צילום: אייל נבו // בר מכחישה

השמועותעל אירוסיה של בר רפאלי קיבלו היום התייחסות ברורה למצלמה - הכל הומצא. יכול להיות שקראתם אתמול על הצעת נישואים לכאורה שהדוגמנית קיבלה מעדי עזרא, בן זוגה בשנתיים האחרונות.

צילום: קובי מאירי

בשלב זה לא התקבלה שום הצעת נישואים. השמועה הזאת הגיעה גם אל רפאלי בעצמה, שהייתה אתמול במהלך יום צילום עבור קמפיין הקיץ של משקפי השמש קרולינה למקה, והוכחשה על ידי מקורביה. היום, ביום הצילומים השני היא הגיבה לראשונה לשמועות האלה ובצורה הנחרצת ביותר: "המצאה".

בר מצלמת בימים אלה קמפיין לרשת המשקפיים קרולינה למקה :"אנחנו מצלמים קמפיין קיץ 2015 לקרולינה למקה, ואנחנו עושים קליפ מגניב של שירה וריקודים ועוד כל מיני תוספות מעניינות ושונות". על השילוב בין הדוגמנות וההשתלבות שלה בחברה עצמה אמרה: "תמיד איכפת לי איך אני נראית בקמפיין, במקרה הזה קצת יותר חשוב לי. חשוב לי גם להחליט כי אני חלק מהמערך הגדול זהה שנקרא קרולינה למקה. זה נחמד , זה כיף וזה מאתגר. בר התייחסה גם להצטרפות של סלבריטאים ואנשי טלוויזיה לפוליטיקה: "לא הייתי מסכימה להיכנס לפוליטיקה, ממש לא. זה לא מעניין אותי".

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

הכתבה הכי נקראת היום באתר:התלוננה באוזני השוטרים - הבן שלי אנס אותי

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר