אולסטאר ליגת העל יחנוך היכל הספורט בחולון

האולם החדש בחולון יחנך ב-3 במרץ במשחק בין כוכבי ליגת העל בכדורסל - נבחרת הישראלים מול נבחרת הזרים

צילום: טל קירשנבאום // האולם החדש בחולון ,
צילום: טל קירשנבאום // האולם החדש בחולון

משחק אולסטאר ליגת ווינר סל יתקיים זאת השנה החמישית בחג הפורים הקרוב ביום שלישי ה-3 במרץ ויחנוך את היכל הטוטו החדש והמפואר בפארק פרס חולון.  

משחק האולסטאר מתקיים זו השנה החמישית בין כוכבי הליגה הישראלים לבין הכוכבים הזרים. כאשר בשלוש השנים הראשונות ניצחו הישראלים ובשנה שעברה באולסטאר שהתקיים בהיכל הקונכיה בבאר-שבע ניצחה לראשונה נבחרת הזרים. 

שחקני האולסטאר ייבחרו על ידי גולשי אתר המנהלת כאשר לכל קבוצה בליגה יהיו שני נציגים, זר וישראלי עם נציגות מוגברת לקבוצה של העיר המארחת הפועל חולון. כמיטב המסורת תקדם לאירוע פעילות למען הקהילה עם ילדי מחלקת הנוער של הפועל חולון אשר יעבדו באימון תחנות עם כוכבי האולסטאר. במוקד האולסטאר יעמדו כמו תמיד תחרות השלשות ותחרות ההטבעות.

משחק האולסטאר 2015 יהווה את יריית הפתיחה של היכל הטוטו החדש בפארק פרס בחולון.  מדובר בהיכל מפואר המשתרע על פני שטח של 13,000 מ"ר ויכול לארח עד 5300 צופים . ההיכל המרשים נבנה בסטנדרטים הגבוהים ביותר כאשר במרכז האולם קוביית מסכים ענקית, וההיכל כולו מרושת ב-80 במצלמות במעגל סגור.  בהיכל 4 חדרי הלבשה, חדר תקשורת מאובזר, חדרי אירוח ו-5 תאי צפייה מפוארים. 

שמואל פרנקל, יושב ראש מנהלת ליגת ווינר סל: "זאת כבר מסורת שמשחק האולסטאר חונך אולמות חדשים, כפי שהיה בגן נר, ברוממה ובשנה שעברה בקונכיה בבאר-שבע, הפעם אנחנו שמחים לחנוך את היכל הטוטו בחולון.  כל אולם חדש שמצטרף לליגה הוא חגיגה לקהל הצופים בזכות חווית הצפייה המשופרת ואני מקווה לראות בקרוב עוד ערים שמצטרפות ובונות היכלים גדולים וחדשים"

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר