"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"רדפנו אחריו וניטרלנו אותו"

צוות שב"ס, שהיה בפעולה שגרתית סמוך לבית המשפט נטרל את המחבל • השר אהרונוביץ': "תגובה מצוינת של הצוות"

,עודכן
צילום: משה בן שמחון // שלושת לוחמי נחשון

הפיגועבתל אביב הסתיים יחסית מהר מאוד, בעיקר בזכות לתגובה מהירה של צוותשב"סשעשה דרכו לבית המשפט הנמצא בקרבת מקום. פעולות אמיצות של הצוות הביאו לפציעתו וללכידתו. הצוות, שהיה בנסיעה הבחין כי ככל הנראה קורה דבר חריג על האוטובוס. כאן נכנס הצוות לפעולה ונטרל את המחבל.

בני בוטרשווילי, מפקד הצוות במקום סיפר: "הגענו למשימה שגרתית בבית המשפט. זיהינו התקהלות גדולה ואנשים זועקים לעזרה. מתחקור ראשוני הבנו שבאמת מדובר באירוע חבלני. אני וצוות של שלושה לוחמים מיחידת נחשון, זיהינו את המחבל ורדפנו אחריו. ירינו לכיוון הרגליים ופגענו בו. המחבל התמוטט ונפל. אזקנו אותו וחכינו להגעת השוטרים למקום".

השר יצחק אהרונוביץ' שיבח לטובה את ההתנהגות והפעולות של האזרחים ושל צוות נחשון שהיה במקום: "תגובה מצויינת של הצוות שהיה המקום. אני פונה לאזרחים להיות ערניים וצלצל למשטרה בכל דבר שהם חושדים בו".

נציב שב״ס רב גונדר אהרון פרנקו: ״לוחמי יחידת נחשון פעלו במקצועיות ונחישות כפי שמצופה מהם ומכל איש בטחון במדים. אני גאה באנשי היחידה שניטרלו את המחבל ובצוות שהגיש עזרה לנפגעים תוך תיאום מלא עם משטרת ישראל ויתר הכוחות בזירת האירוע״.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר