"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איך למצוא אהבה ולא להישאר תפרן?

רווק צעיר מבריטניה מצא דרך יצירתית איך לצאת לדייטים מבלי להוציא כסף כלל

,עודכן
טום: מגייס כסף למימון דייטים // טום: מגייס כסף למימון דייטים

למצואאהבהזה לא פשוט, ואם אתם באמת רוצים למצוא את האחת או האחד זה בהחלט יכול לקחת זמן. זמן כמו שאנחנו יודעים שווה כסף. רווק בריטי בן 26 מהעיר נוריץ' בריטניה, מצא דרך מעניינת לבעייה הכלכלית שלו.

טום,שעובד ביום יום כברמן וכן כסופר ומשורר חובב,לא מצליח לעמוד בתשלומי הדייטים שלו ועד כה לא מצא אהבה.כעת הוא מבקש מגולשים מזדמנים עזרה בגיוס כספים לדייטים שלו.

בסרטון שהעלה ליוטיוב הוא מבקש 1,300 פאונדים (כ-8,000 שקלים) עבור גיוס כספים ל-13 דייטים. לטענתו המשוואה היא מאוד פשוטה – 13 דייטים ומוצאים אהבה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

אז אם אתם מתכוונים לשאוב השראה או אפילו לממן את טום, הנה מה שהוא מציע בתמורה להשקעה של כאלף שקל לדייט:

תמורת פאונד אחד (שישה שקלים) : תודה אישית במייל.

תמורת 5 פאונד (30 שקלים) : יספר לכם על החוויות שלו בדייטים.

תמורת 10 פאונד (60 שקלים): תמונה חתומה.

תמורת 25 פאונד (150 שקלים): סלפי עם הדייט שלו.

תמורת 100 פאונד (600 שקלים): דייט עם טום.

תמורת 500 פאונד (3,000 שקלים): דייט עם טום, שיכתוב לך שיר. בחישוב פשוט השיר שווה 400 פאונד, שהם 2,400 שקלים.

ותמורת 1,000 פאונד (6,000 שקלים) מבטיח טום יום רומנטי בפאריס. רק קחו בחשבון שזה נשמע מעט יקר - ובפועל אתם משלמים על זה.

באשר להתקדמות של טום בפרויקט, עד כה הוא לא מצא אהבה, זאת כמובן כיוון שהצליח לגייס פחות מ-10% מהיעד שלו.

בינתיים יש לו מימון שיספיק לדייט אחד בלבד. אפשר להודות שזה מעט מעורר רחמים, ואולי אם נתנקה לרגע מהתמימות ומהרומנטיקה, מדובר למעשה במזימה מקורית להרוויח קצת כסף.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר