"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"דרישות האבטחה לדרבי הכדורסל מוגזמות"

בהפועל תל אביב זועמים על דרישת המשטרה להציב 216 שוטרים וסדרנים בדרבי הראשון בדרייב אין

,עודכן
הדרבי הקודם ביד אליהו. עבר בשקט // צילום: אלן שיבר // הדרבי הקודם ביד אליהו. עבר בשקט

ביום ראשון ייערך משחק העונה בין מכבי ת״א להפועל ירושלים, אך עוד לפני שהמשחק הזה שוחק כבר מדברים על הדרבי שייערך במחזור שלאחר מכן. על הפרק: שוב סוגיית השיטור והאבטחה לקראת דרבי הכדורסל שייערך ב-26 בחודש, הדרבי הראשון באולם הדרייב אין בין הפועל תל אביב ומכבי תל אביב.

האדומים הודיעו אתמול שכמויות השיטור והאבטחה נראות להן מופרזות ויביאו לפגיעה כלכלית במועדון: ״הפועל ת"א נדהמה מדרישת המשטרה להציב 100 שוטרים ו-116 סדרנים במשחק. מדובר בהוצאה של כ-100,000 ש"ח, הוצאה שעולה בעשרות אלפי שקלים על ההכנסות מהמשחק. לא מדובר בפעם הראשונה בה אנו נדרשים לכמות לא הגיונית של אנשי אבטחה ונושאים בעלויות, עלויות שמסכנות את עתידו הכלכלי של המועדון ולא מאפשרות לו להתפתח מקצועית״.

בהפועל ערכו השוואה למשחק הגביע שנערך באחרונה ביד אליהו: ״רק לפני פחות מחודש, בדרבי שנערך ביד אליהו ובו נכחו כ-7,500 אוהדים, למעלה מפי 2 מהכמות אשר מכיל אולמנו, דרשה המשטרה כמות נמוכה משמעותית של שוטרים. כיצד יתכן שפחות מחודש לאחר מכן וללא שום תקרית שאירעה בזמן הזה דורשת המשטרה הרבה יותר שיטור על כ-40% מכמות האנשים?

במועדון הוסיפו: "לא יתכן שבאולם חדש ומודרני, המשרה אווירה ספורטיבית ומכבד את יושביו, אולם שבו לא התרחשה אף תקרית אלימה, נידרש לכמות כזו של אנשי אבטחה שרק יצרו במקום אווירה של מלחמה, במקום אווירה של ספורט״.

בהפועל ת"א טוענים שזו לא רק הבעיה הפרטית שלהם: ״עלויות האבטחה האדירות וחסרות הפרופורציה הן תופעה מסוכנת ומעמידה בערפל לא רק את עתידה של הפועל ת"א, אלא של מועדוני כדורסל אחרים בליגה״.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מהמשטרה נמסר בתגובה: "בתחילת השבוע הבא תתקיים הערכת מצב בראשותו של מפקד המרחב ורק אז יוחלט באילו פעולות יש לנקוט על מנת לאבטח את שלומם של הצופים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר