"יצחקי גאון כדורגל"

במכבי ת"א מתמוגגים מחזרתו הסוערת של החלוץ • רייכרט עדיין סופג בוז מהקהל: "לא חושב לרגע לעזוב"

יצחקי מהפנט את הכדור // צילום: עמי שומן // יצחקי מהפנט את הכדור

פאקו אייסטרן, מאמן מכבי תל אביב, אמר בעבר כי מבחינתו ברק יצחקי הוא החיזוק הכי טוב שקבוצתו תקבל בינואר. אתמול החלוץ הוכיח למאמנו כי הוא לא טעה לגביו ובפעם הראשונה שחזר הרכב, לראשונה מאז הפציעה הקשה שעבר בחודש פברואר בשנה שעברה, כאשר מספר 10 בצהוב הבקיע צמד והציג יכולת נהדרת בניצחון 1:4 על בית״ר רמלה ת״א, ששלח את קבוצתו לשמינית גמר גביע המדינה. 

כל השחקנים בקבוצה, כולל אלה שלא נכללו אתמול בסגל, בירכו את יצחקי על החזרה המרשימה. ״ברק יצחקי הוא גאון כדורגל״, סיפר הקשר בן רייכרט, שהחמיא לחברו הטוב: ״תענוג לשחק עם הבן אדם הזה. אני מקווה מאוד שברק יחזור לעצמו ב-200 אחוז ולחזור להיות כמו שהוא. ראו נגד בית"ר ת"א למה הוא מסוגל״.

רייכרט, שקיבל אתמול הזדמנות בהרכב, כבש את השער האחרון של הצהובים ובכלל הציג הופעה טובה במשחק הגביע: ״כייף לכבוש, אני שמח שזה עזר לקבוצה שלי. לא חשבתי לרגע לעזוב את מכבי ת"א. אני רוצה להוכיח שהמקום שלי פה, ואני אעבוד הכי קשה בשביל זה״. 

אבל למרות השער שהבקיע, שוב רייכרט ספג בוז מחלק מהאוהדים, בעקבות אותו סטטוס מפורסם שפרסם לפני מספר שנים בגנות הצהובים: ״הראש שלי רק במכבי, אני שמח מאוד שפאקו נותן לי יותר הזדמנויות ומקווה להוכיח בהמשך כשאקבל הזדמנויות נוספות. אני לוקח את הדברים החיוביים מהקהל וממשיך בדרך שלי. היו הרבה שעודדו אותי״.

הניצחון על רמלה העלה את רף הביטחון במכבי. במועדון מאמינים כי בניגוד לשנים עברו, השנה הם יכולים לזכות בגביע ואולי לרשום טראבל, כפי שסיפר רייכרט: ״אני לא רואה את מה שקרה בעבר בגביע כמחסום. אני חושב שאנחנו הצבנו לעצמנו מטרות בתחילת העונה ללכת על כל התארים, אנחנו הולכים על זה בכל הכוח ואני לא חושב שיש מי שיכול לעצור אותנו״. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר