"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רוני לוי סגר במכבי נתניה

המאמן, שעל מועמדותו פורסם לראשונה ב"ישראל היום", סגר לשנה וחצי במועדון לאחר התפטרותו של יוסי מזרחי: "יש לי מחויבות ורגש למועדון בו גדלתי"

,עודכן
רוני לוי בפגישה עם מנכ"ל נתניה רועי דניאל // רוני לוי בפגישה עם מנכ"ל נתניה רועי דניאל

זעזועים במכבי נתניה. מאמן הקבוצה בשנה וחצי האחרונות, יוסי מזרחי, שהצעיד אותה בשנה שעברה בחזרה לליגת העל ועד לגמר גביע המדינה, הודיע היום (ד') על התפטרותו מהמועדון, אחרי ההדחה המשפילה בגביע אתמול על ידי מכבי אחי נצרת.

בקבוצה לא בזבזו זמן ואחר הצהריים סיכמו לשנה וחצי עם רוני לוי, שסגר את תנאיו מול המנכ"ל רועי דניאל. כבר מחר יעביר לוי, שעל מועמדותו לנתניה פורסם ב"ישראל היום" כבר לפני חודש, את אימון הבכורה שלו בקבוצה.

"אני שמח שהגענו להבנות ושמח על הצטרפותי למכבי נתניה", אמר לוי לאתר הרשמי של המועדון. "יש לי מחויבות ורגש למכבי נתניה, כי זה המועדון שגדלתי בו. ברור לכולם שהמצב קשה מאוד, אבל כולנו צריכים להירתם ולעזור לקבוצה לצאת מהמצב שהיא נמצאת בו".

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

מזרחי, שכבר מאתמול שקל להודיע על סיום תפקידו, חיכה לשיחה עם הבעלים אלי שגב. בפעם הקודמת שהמאמן רצה להתפטר מתפקידו הוא שוכנע להישאר על ידי הבעלים. הפעם, לעומת זאת, שגב קיבל את החלטת המאמן לעזוב, גם לאור ההדחה מהגביע והמצב הקשה של נתניה, שצמודה מאוד לקו האדום.

בהודעה הרשמית מטעם הקבוצה נמסר כי: ״מאמן מכבי נתניה, יוסי מזרחי, ביקש היום להתפטר מתפקידו. הבעלים אלי שגב קיבל את התפטרותו וסיכם עימו על תנאי עזיבתו. המועדון מודה למזרחי על תרומתו הרבה למועדון ומאחל לו בהצלחה״. גם עוזר המאמן שי הולצמן, עשוי ללכת בדרכו של מזרחי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר