"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"על אירופה לעמוד לצד ישראל"

ראש הממשלה נתניהו התייחס לפיגוע בצרפת: "אותם כוחות שתוקפים את אירופה תוקפים את ישראל"

,עודכן
אבלים על הפיגוע בפריז // אבלים על הפיגוע בפריז

הפיגועהרצחני בצרפת עורר זעזוע בישראל ובעולם.

מגישה: ליטל שמש; צילום: דורון פרסאוד; איפור: אומאי שיטרית

רה"מ בנימין נתניהו נפגש הבוקר בירושלים עם שר החוץ של נורבגיה בורז' ברנדה. בסיום הפגישה אמר נתניהו: "ישראל שותפה לגינוי של כל המדינות החופשיות את הטבח אתמול בבירת צרפת. אנו מוסרים את תנחומינו למשפחות הקרבנות ומאחלים לנפגעים רפואה שלמה. הפיגוע נגד חופש הביטוי מדגים את הבוז של האסלאם הרדיקאלי כלפי הערכים שאנחנו מוקירים. באמצעות הטרור הם מנסים להשליט על האנושות תקופה אפלה".

"אני מאמין שבכוח הנחישות שלנו ובאחדות פעולותינו נוכל להתגבר על האיום הזה המופנה נגד התרבות שלנו. המאבק הזה נגד הטרור דורש אומץ, בהירות ועקביות. אותם כוחות שתוקפים את אירופה תוקפים גם את ישראל. ישראל עומדת לצד אירופה. על אירופה לעמוד לצד ישראל".

הנשיא ראובן ריבלין העביר אתמול איגרת תנחומים לנשיא הולנד: "אנו עומדים יחד עם צרפת בנחישותה להגן על חופש הביטוי וחופש העיתונות, שהם עמודי התווך של כל דמוקרטיה".

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

אתמול שיגר ראש הממשלה בנימין נתניהו איגרת תנחומים לנשיא צרפת, פרנסואה הולנד, וכתב כי מטרת הטרור האיסלאמי "היא לא הסדר והיא לא גבולות והיא גם לא ישראל. מטרת הטרור היא להשמיד את המדינות שלנו, לעקור את התרבות האנושית שלנו שמבוססת על חופש".

הכתבה הכי נקראת היום באתר - גברים, אל תלמדו מהאיש הזה

הפיגוע הוביל לעימות בין נפתלי בנט לציפי לבני. בנט הציע בעקבות הטבח כי "אולי לבני תעלה על מטוס ותפתור לצרפתים את הסכסוך: תגיד להם להפסיק את הכיבוש ולחלק את פאריס". לבני הגיבה ואמרה: "להבדיל מבנט, שלא מתבייש לרקוד על הדם של חפים מפשע כדי להשיג רווח פוליטי, שוחחתי היום עם שגריר צרפת בישראל והבעתי את תנחומיי".

הרמטכ"ל בני גנץ, התייחס בביקורו בארה"ב לפיגוע: "אף מדינה לא יכולה להישאר מבודדת מהאירועים".

חבר הפרלמנט הצרפתי, היהודי־צרפתי מאיר חביב, אמר: "לא מדובר באירוע נקודתי אלא במלחמת עולם נגד המערב".

גם נשיא ארה"ב ברק אובאמה גינה בחריפות את הפיגוע: "הוריתי לממשל להעניק כל סיוע שיידרש כדי להביא את המחבלים לדין". מזכ"ל האו"ם, באן קי־מון, אמר כי "זה היה פשע בדם קר, נוראי וללא הצדקה".

בהכנת הידיעה השתתפו שלמה צזנה, יורי ילון,לילך שובל ויוני הרש, ארה"ב

סופה? תפסיקו לקטר

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר