"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רשמית: ג'רארד יעבור ל-ל.א גלאקסי בתום העונה

הסמל הגדול של ליברפול אישר כי בחודש יולי הוא יתחיל פרק חדש ב-MLS • "זה הזמן הנכון עבורי ועבור משפחתי לעשות את השינוי" • על פי דיווחים ג'רארד יחתום על חוזה ל-18 חודשים וירוויח כ-6 מיליון פאונד

,עודכן
צילום: אי.פי.איי //

רשמית: סטיבן ג'רארד יעבור בסוף העונה ל-MLS וישחק בשנה וחצי הקרובות בלוס אנג'לס גלאקסי, שם שיחק בעבר כוכב אנגלי אחר – דיוויד בקהאם.

ג'רארד שחתם על חוזה ל-18 חודשים בעיר המלאכים ישתכר על פי הדיווחים בכ-6 מיליון ליש"ט, ביום שישי האחרון הודיע הקפטן המיתולוגי של הרדס כי הוא עוזב את קבוצת נעוריו אחרי 17 שנים בקבוצה הבוגרת, והיום הוא אישר כי בחודש יולי הוא יגיע לגלאקסי.

בשיחה עם ה"לוס אנג'לס טיימס" ציין ג'רארד: "זה הזמן הנכון עברי ועבור משפחתי לעשות את השינוי הזה ולהתחיל אתגר חדש. הייתי בליברפול תקופה ארוכה ונתתי המון לקבוצה הזו אבל עכשיו אני יודע שזה הזמן לשינוי מרענן ומשהו חדש"

ברוס ארינה, מאמנו החדש של ג'רארד החל מחודש יולי // צילום: usa today sports

מאמנו החדש של ג'רארד החל מהקיץ הקרוב, ברוס ארינה אישר את המעבר יחד עם קפטן ליברפול והתייחס לנושא כשאמר: "אני יכול לאשר שג'רארד יגיע ביולי, הוא שחקן של איכות. אני לא מודאג לגבי ההשתלבות שלו בקבוצה. אין ספק בכלל לגבי ההתאמה שלו."

נשיא הלוס אנג'לס גלאקסי, כריס קליין אמר: "סטיבן ג'רארד מתאים בצורה מושלמת עבורנו גם באופי וגם ביכולת על כר הדשא, רק התחלנו לחשוב על השחקנים שנמצאים שם בחוץ (באירופה) וקיבלנו החלטה שג'רארד מסמל בדיוק את מה שאנחנו רוצים עבור המועדון"

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר