"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דרעי התפטר מהכנסת: "תניחו לי"

בעקבות חשיפת הקלטות, דרעי הודיע ליו"ר הכנסת אדלשטיין על הצעד הדרמטי • ישי הגיב להאשמות על ההדלפה: "זו לא דרכי"

,עודכן
מנסה להימנע מבחירה בין מקורבים. אריה דרעי (ארכיון), צילום: גדעון מרקוביץ

יו"ר תנועת ש"ס, אריה דרעי, סיים הערב פעם נוספת את דרכו במפלגת ש"ס. דרעי הגיע הערב למשכן הכנסת ומסר מכתב התפטרות ליו"ר המליאה יולי אדלשטיין, כשההתפטרות תיכנס לתוקפה 48 שעות מאוחר יותר.

הצעד הזה אמנם דרמטי, אך לא תהיה לו השפעה מיידית על המפלגה מכיוון שעדיין לא ברור אם בסוף חודש ינואר, עת תיסגרנה הרשימות הסופיות לקראת הבחירות לכנסת, יופיע שמו של דרעי בראשות התנועה. בעקבותיו של דרעי הלכו כל חברי הכנסת של המפלגה. "תניחו לי", אמר דרעי ביציאתו מלשכת היו"ר.

הפעילים הקרובים שלאריה דרעישזכו לכינוי "התנזים של דרעי" על שם כוח הפעולה שסבב את יאסר ערפאת בימים שבהם הוכנס אריה דרעי לכלא חזרו לפעילות. מוקדם יותר היום הם הקימו אוהל מחוץ לביתו של דרעי, כמו שעשו כשנכנס למעשיהו.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

"ישבנו בשקט שנתיים, בשביל הכבוד והאחדות שדרעי ניסה לעשות עם אלי ישי שבשבילו דחקו אותנו הצידה ולא נתנו לנו לדבר", אמר יהודה אזרד, מראשי התנזים. "החלטנו לקחת את המושכות לידיים ולהקים את 'שאגת האריה 2', אותה הזעקה שהדהדה מחוץ למעשיהו תהדהד מחוץ לביתו של דרעי ברחוב הקבלן עד שאריה יחדור להוביל את המהפכה. נשב שם ולא נזוז". דרעי עצמו נמצא בסבב שיחות עם יועציו ועם רבנים בקשר לסוגיית ההתפטרות.

"גוזרים עליו להמשיך"

הטלטלה בש"ס נמשכת. יום דרמטי ומביך במיוחד עבר אתמול על אנשי המפלגה, שמשעות הבוקר עשו כל שהם יכולים כדי להסיט את תשומת הלב הציבורית מתוכנן של הקלטות שנחשפו שלשום, ובהן נראה הרב עובדיה יוסף ז"ל אומר דברים קשים על אריה דרעי. יו"ר ש"ס אף הגיש את התפטרותו למועצת חכמי התורה, שבאופן צפוי דחו את בקשתו.

הכתבה הכי נקראת היום באתר: האיש שקנה את חברת אייר אסיה בפחות מדולר

מתנגדי דרעי: "טוב שיתפטר"

הנחיה לרשויות מקומיות: אל תתערבו בבחירות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר