"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פ"ת: בן 28 נדקר ע"י אמו במהלך ויכוח עם אביו

בחקירתה הראשונית טענה האם כי הבן נהג באלימות כלפי אביו: "לא יכולתי שלא להתערב. לקחתי סכין ודקרתי את בני"

,עודכן
פצע את חברו // צילום: GettyImages (אילוסטרציה)

שבת של אלימות בפתח תקווה: במהלך סוף השבוע נפצעו קשה שני צעירים בשנות העשרים לחייהם באירועי דקירה נפרדים.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

האירוע הראשון התרחש ביום שישי בערב, אז הוזעקו שוטרי תחנת פתח תקווה לאירוע במרכז העיר. משהגיעו, איתרו צעיר בן 28 כשהוא דקור בפלג גופו העליון. מחקירה ראשונית של נסיבות המקרה עלה כי ככל הנראה התפתח בבית ויכוח בין האב, האם ובנם בן ה־28, שבמהלכו תקף הבן את אביו. בשלב מסוים נטלה האם סכין מטבח ודקרה את בנה. האם והאב עוכבו לחקירה בתחנת פתח תקווה, והבן פונה על ידי צוותי מד"א ירקון במצב קשה להמשך טיפול רפואי בביה"ח בילינסון בעיר.

בחקירתה הראשונית טענה האם כי הבן והאב התווכחו ביניהם, והבן החל לנהוג באלימות כלפי אביו ולתקוף אותו. לחוקרים אמרה: "לא יכולתי שלא להתערב. לקחתי סכין ודקרתי את בני". האב ואורחים נוספים ששהו בבית המשפחה שוחררו בתום חקירתם. מעצרה של האם צפוי להתארך, והחקירה נמשכת בתחנת משטרת פתח תקווה בפיקודו של סנ"צ טל פיקרביץ.

המקרה הנוסף אירע בשבת לפנות בוקר, כאשר התקבלה בתחנת פתח תקווה קריאה על אירוע דקירה במועדון ברחוב השחם בעיר. הצעיר שנדקר, כך עולה מבדיקה ראשונית, הוא דמות מוכרת למשטרה. כוחות משטרה שהגיעו למקום פתחו בחקירת נסיבות האירוע, שבו נדקר הצעיר, בן 25, כמה פעמים בפלג גופו העליון, נפצע קשה ונזקק לטיפול רפואי. הוא טופל על ידי פרמדיקים של מד"א ירקון והם שפינו אותו להמשך טיפול בביה"ח בילינסון.

סנ"צ פיקרביץ הורה על סגירת המועדון עד לבירור הנסיבות. מחקירה ראשונה עולה כי הנדקר היה מעורב בקטטה בתוך המועדון. טרם נעצרו חשודים, אך החקירה נמשכת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר