"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זוועה: בן 40 חשוד שאנס את בנותיה של זוגתו

האחיות, כיום בנות 15 ו־16, סיפרו כי האיש ביצע בהן גם מעשי סדום לפני כשש שנים • הגבר, שנעצר ונכלא, הכחיש את הדברים

,עודכן
למצולמת אין קשר לידיעה // צילום: GettyImages // למצולמת אין קשר לידיעה

זוועה בשפלה: גבר בשנות הארבעים לחייו חשוד כי ביצע שורה של עבירות מין בשתי אחיות, בנותיה של זוגתו.

משטרת מרחב השפלה פתחה בחקירת הפרשה לאחר ששתי נערות בנות 15 ו־16, אחיות, הגיעו לתחנת המשטרה עם אמן והתלוננו כי בן זוגה של האם במשך חמש שנים, שממנו התגרשה לפני כשש שנים, ביצע בהן מעשים מגונים בעת שהיו יחד. בין השאר, סיפרו הנערות כי בזמן שהתגורר עימן, החשוד ביצע בהן מעשי אונסומעשי סדום.

החשוד נעצר ונכלא. הוא הכחיש את המיוחס לו אך הובא בפני שופט, ומעצרו הוארך עד יום שלישי.

במקרה אחר, בסוף השבוע בראשון לציון התקבלה הודעה על קטטה ועל הטרדה מינית בשכונת נחלת יהודה. ניידת יצאה למקום האירוע, ולשוטרים הוברר כי חשוד בן כ־48 נכנס לבית שכנתו והחל לחבקה ולבצע בה מעשים מגונים בניגוד לרצונה. כשניסתה האישה להזיזו ממנה, תפס בשערותיה. האישה הצליחה להשתחרר מאחיזתו ולהתקשר למשטרה. החשוד עוכב לחקירה ובתחנת המשטרה ניסה לתקוף שוטר, קילל שוטרים וצעק לעבר המתלוננת, שהיתה בתחנה. בסיום חקירתו הוא נעצר ונכלא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר