"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל ת"א: ברקוביץ' וחג'ג' שוחחו

השניים הגיעו להבנות לאחר הפיצוץ בינהם הצהריים • החלוץ איבן נגאייב יגיע להתרשמות ולא יוחתם ישירות • גורם בקבוצה: "היתה אי הבנה, אבל לא יפוטרו בגלל זה אנשים"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // ברקוביץ'. סוף הדרך שלו בהפועל?

אין רגע דל בהפועל ת״א.אתמול פורסם ב-׳ישראל היום"כי החלוץ האוזבקי, איבן נגאייב, אמור להגיע ארצה, במימונו של עידו חג׳ג׳, כאשר היום התקבלה החלטה עקרונית להחתים את השחקן. אלא שהמנהל המקצועי איל ברקוביץ׳ הביע כעס גדול על המהלך, משום שהוא נעשה ללא ידיעתו.

הכתבה הכי נקראת היום באתר:ההפלה בוטלה בחדר הניתוח - וההריון הצליח

בין השניים נערכה שיחה ובה הוסכם שבניגוד לתכנון המקורי, השחקן יגיע קודם כל להתרשמות ורק אחר כך אולי יוחתם. המהלך הזה מקובל על ידי ברקוביץ'.כעת מנסים במועדון להרגיע את הרוחות ולגרום לכך שהשניים יחזרו לשגרה. "היתה אי הבנה, אבל לא יפטרו בגלל זה אנשים", טען גורם בהפועל.

אתמול עוד היה שמח בהפועל.הקבוצה הייתה במשבר עמוק כשרשמה ארבעה הפסדים ברציפות והניצחון על מכבי נתניה שחרר הרבה לחץ והחזיר במעט את השקט למערכת.

אחד השחקנים היותר מאושרים אצל האדומים היה ללא ספק הקשר ישראל זגורי, שלאחרונה ספג הרבה ביקורות מתוך ומחוץ למועדון, הודח מההרכב וחזר אליו, אבל אתמול הציג יכולת טובה, כבש את השער הראשון לקבוצתו ושבר בצורת ארוכה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

"מבחינה אישית השתחרר אצלי המון לחץ", הודה זגורי, "עברה עליי תקופה לא פשוטה אבל אני שמח שיצאתי מזה. דווקא פתחתי את העונה טוב אבל זה לא בא לידי ביטוי במספרים, אני שמח שהתחלתי את הסיבוב טוב ומקווה להמשיך ככה. אני צריך לתרום יותר מבחינת מספרים".

זגורי סיפר על השבוע החולף שעבר על הקבוצה ואמר: "היו לנו שיחות אישיות עם אסי ואייל. הם מאוד תמכו בנו והבהירו שזה הסגל עד סוף העונה ושעם המצב הזה אנחנו נתמודד ונגיע לפלייאוף העליון. האוהדים כאבו את המצב בגלל ארבעת ההפסדים. דיברנו בחדר ההלבשה שבאים מתוך אהבה לקבוצה ולא מפסיקים לרוץ מול נתניה".

ומה לגבי המטרות של הפועל? זגורי טוען שלמרות המשבר הגדול, המטרה הייתה ונשארה לסיים בחלק העליון של הטבלה: "הליגה מאוד צפופה ופתאום אחרי ניצחון אחד או שניים אתה במקום החמישי. אנחנו צריכים חיזוק של עוד שחקן או שניים ואז נהיה חזק בתמונה לפלייאוף העליון. אני מאמין שנעמוד במטרה".

שחקני הפועל סוף סוף חוגגים ניצחון. גם חוליית ההגנה תזכה לחיזוק? // צילום: אלן שיבר

בתוך כך, למרות החששות שהשמיעו לאחרונה גורמים בקבוצה על אפשרות של גל שחרורים בחודש ינואר, שיכלול אפילו שחקנים בכירים, נראה כי האדומים יישמרו בסופו של דבר על רוב הסגל הקיים. מי שכן עשוי להיחתך בינואר הוא הרמוני איקנדה, שלא קיבל דקת משחק בשני המשחקים האחרונים וממנו ישנה אכזבה במישור המקצועי וגם בכל מה שקשור להתנהגות.

לאור העובדה שהקבוצה עשויה להתחזק גוברים הסיכויים שהקשר גילי ורמוט לא יבקש לעזוב. בסביבתו טענו כי השחקן רוצה להמשיך בהפועל, אך המחשבות לגבי עזיבה נבעו רק בשל חולשת הסגל והאפשרות שהקבוצה לא תתמודד העונה על כניסה לפלייאוף העליון ובעתיד גם על זכייה בתארים. אם בקבוצה יצליחו לגייס כספים או שגורם חיצוני יהיה מוכן לממן הבאת רכש, כמו עם חג'ג', יהיה ניסיון לחזק את החוליה האחורית של הפועל.

אוהדי הקבוצה מתכוונים להמשיך במחאתם כנגד מחזיק זכויות הניהול חיים רמון. אתמול הם תלו באצטדיון בנתניה שלט שבו נכתב בין היתר: ״רמון הביתה, לכל דבר יש מחיר״. אחד האוהדים סיפר בעניין: ״שנתיים וחצי הוא איכשהו כל פעם לא מצליח למכור את הקבוצה. להגיד שהאוהדים אשמים שהקבוצה לא נמכרת זה פתטי ועלוב״.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר