"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המלך הוא עירום

מאחר לאימונים • מעיר תכופות לחבריו • ומתגלגל מצחוק לאחר הפסדים • דונטה סמית', מי שאמור להוביל את הפועל ירושלים, רק מזיק לקבוצה • שחקן בכיר: "הוא מפרק אותנו"

,עודכן
דונטה סמית'. מנותק מהאווירה בקבוצה // דונטה סמית'. מנותק מהאווירה בקבוצה

אנשי הפועל ירושלים ושחקניה קיבלו שלשום בתחושה קשה את ההדחה המוקדמת מהיורוקאפ אחרי ההפסד לפלויישט הרומנית. כולם חוץ מאחד - "המלך של חדר ההלבשה" - דונטה סמית'.

כמו אחרי משחק ההפסד מול באנוויט, נצפה סמית' שלשום בחדר ההלבשה כאשר הוא מתגלגל מצחוק תוך כדי צפייה במכשיר הנייד שלו, והוסיף גם כמה אמירות פוגעניות כלפי אנשי התקשורת שנכחו במקום. אנשי הקבוצה ניסו להגן על השחקן אתמול והמאמן דני פרנקו אף אמר ש"לא כל שחקן מקבל באותה צורה הפסדים", אבל ההתנהגות של סמית' היא רק סימפטום. שחקן בכיר בקבוצה הגדיר שלשום את התנהלותו של השחקן: "סמית' פשוט מפרק אותנו. הבעיה היא שפרנקו הולך איתו בעיניים עצומות".

ההתנהלות של סמית' בירושלים נראית כהפגנת זלזול. אחרי המשחק הקודם ברומניה נגד פלויישט חיכו כל שחקני הקבוצה והיו"ר באוטובוס כ־20 דקות עד שסמית' הגיע ואפילו לא התנצל. בקבוצה מספרים על איחורים קבועים לאימונים והערות תכופותלחבריו.

דני פרנקו עם דרווין קיצ'ן וליאור אליהו. בינתיים הוא מעניק גיבוי לסמית' // צילום: דני מרון

"אין כישלון מקרי בכדורסל. להבדיל מעונות קודמות שבהן היו רק שתי עולות מתוך ארבע וגם קיבלנו קבוצות מספרד, לא להימנות בין ארבע הראשונות מבית של שש זהו כישלון טוטאלי. זה מתחיל מזה שיש שחקן אחד שהוא מעל הקבוצה", הסביר גורם עבר את מה שקורה בירושלים.

גם מבחינה מקצועית קיימת ביקורת גדולה על צורת משחקו של סמית'. הוא משחק לאט, מחזיק הרבה בכדור וגם את משחק הגב לסל שלו הקבוצות למדו. מאמנים כבר אינם שולחים אוטומטית שחקן לעזרה עליו, אלא סוגרים לו את צד ימין ומובילים אותו לקו הבסיס. לעיתים הוא מאבד את הכדור בסיבוב או כשהעזרה מגיעה אליו. המלך, פחות כרגע, הוא עירום.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר