"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפתעה: רכבת הרים בתוך הבית

הולנד: חברת נדל"ן הלכה רחוק - והקימה רכבת הרים! בתוך בית!

,עודכן
טריק נדל"ן מחוכם // צילום מתוך הסרטון //

אם אי פעם חיפשתם בית לקנייה, אתם בטח יודעים שלפעמים זה מרגיש כמו דהירה ברכבת הרים. ובכן, חברת נדל"ן הולנדית לקחה את המחשבה הזאת צעד אחד קדימה, והתקינה רכבת הרים אמתית בתוך בית למכירה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

סרטון שהועלה לרשת

קונים פוטנציאלים של הנכס המדובר הושבו בתוך קרון רכבת, ויצאו לדרך לסיור בתחומי הבית והחצר. הם חלפו על פני המטבח, דרך הסלון, וכן במעלה המדרגות – וכל זה מהמושב הנוח של הקרון.

בעלת הבית מרג'אן קראיג' אמרה כי חברת הנדל"ן "הוזיין פרומוטר" פנתה אל משפחתה עם הרעיון והם פשוט לא יכלו לסרב: "אחרי הכול, רצינו שהבית ימכר". הצוות שבנה את המתקן סיפר כי ערך מחקר רשת מקיף על רכבות הרים ביתיות.

הסיסמא של חברת הנדל"ן ההולנדית היא: "יותר תשומת לב לבית שלך", והיא הולמת לגמרי את התרגיל השיווקי הזה, שהוא בהחלט הדבר הכי קיצוני שעשתה החברה עד כה, אם כי בחודש דצמבר מתכוונים להציע קידומים שונים ומשונים ללקוחות כמו פוסטרים בתחנות אוטובוס, שלטי חוצות ענקיים ושלטים שיתנופפו ממטוסים.

עדיין לא דווח אם הנכס של משפחת קראיג' נמכר, אך השאלה הגדולה באמת היא האם יחליטו הבעלים החדשים להשאיר את רכבת ההרים לשימושם האישי היומיומי.

בנוסף לסרטון המגניב המתאר את החוויה, צילמו בעלי החברה גם את מאחורי הקלעים של הפטנט המוצלח, ניתן לצפות בוכאן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר