"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ינואר 2015: המים יוזלו ב־10%

המחיר יופחת לצרכן הפרטי • החקלאים ישלמו יותר: "ישראל מחסלת את הענף"

,עודכן
צילום: GettyImages // אפשר לפתוח את הברז

בשורה משמחת למשקי הבית, ופחות משמחת לחקלאים: סמנכ"ל כלכלה ברשות המים, גלעד פרננדס, הודיע אתמול כי מחיר המים לצרכנים הביתיים יירד בינואר לפחות ב־10%. בדיון בוועדת הכלכלה של הכנסת הבהיר פרננדס כי חלק מההפחתה במחירי המים לצרכנים הביתיים יבוא מהעלאת המחיר לחקלאים ב־21 אגורות לקוב.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

"ההסכם לא היה נחתם אם לא היה איזון, וכשמישהו משלם פחות מישהו אחר משלם יותר", אמר פרננדס.

דבריו של פרננדס עוררו התנגדות של החקלאים ושל הח"כים שהשתתפו בדיון בוועדה. יו"ר התאחדות החקלאים, אברהם דניאל, אמר כי החקלאים סופגים כל יום מכה חדשה, ומדינת ישראל לא רק שלא עוזרת לחקלאות אלא פועלת לחיסולה. "השנה נסגרו 600 משקים והתוצאה בסוף תהיה עליית מחירי התוצרת החקלאית", הוסיף.

"החקלאים יצאו לרחובות כי הם לא עומדים במחירים האלה", אמר מנכ"ל התאחדות האיכרים, דוידי היימן. לדבריו, לא נעשתה כל עבודה שתבדוק אם החקלאים יוכלו לעמוד בהתייקרות.

ח"כ מיכל בירן (עבודה), שיזמה את הדיון על הוזלת המים, הגדירה את ההודעה על הורדת מחיר המים לצרכנים הביתיים כ"פופוליסטית", וציינה: "את מחיר המים צריך להוריד באמצעות ביטול התאגידים ולא באמצעות היטפלות לחקלאים".

משה ביטון מתנועת "אשדודים" אמר: "זו עבודה בעיניים, כי בסוף נשלם יותר על המזון".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר