"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מכבי: ביקורת על שפונגין ופריצה

בקבוצה התאכזבו שהשניים, שמעמדם בקבוצה מעורער, לא הגיעו למשחק בעכו • דור מיכה: "ככל שאני משחק יותר - אני צובר ביטחון"

,עודכן
פריצה. בדרך החוצה ממכבי?

אמנם מכבי ת"א ניצחה אתמול 1:3 את בני סכנין, עלתה למקום השני בטבלה וצמצמה את הפער מק"ש לשתי נקודות, אבל היה משהו שהפריע מאוד לגורמים בקבוצה. לא, אין זו היכולת הפושרת במחצית הראשונה, אלא היעדרותם של כמה שחקנים אשר לא נכללו בסגל ולא הגיעו לצפות במשחק בעכו, בעוד ששחקנים אחרים שלא נכללו ב-18, היו שם וראו את המשחק מהיציע.

מדובר ביובל שפונגין וראדה פריצה. הראשון כידוע כבר עם רגל וחצי מחוץ למועדון וכפי שפורסם ב"ישראל היום" הוא עשוי להיחתך בינואר. סביב השבדי יש לאחרונה לא מעט דיבורים על כך שאולי הוא יעזוב את הקבוצה משום שהוא נמצא לבדו בארץ, בניגוד לעונות הקודמות אצל האלופה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

במכבי היה מי שלא ראה בעין יפה את הסיטואציה, אך במועדון הסבירו כי שחקנים שלא נכללים בסגל, לא מחויבים להגיע לנסיעות כאלה ארוכות.

אחד השחקנים שבלט אתמול בניצחון הוא דור מיכה, שהיה מעורב בשני השערים הראשונים של קבוצתו. הקשר בישל את הגול הראשון לזהבי ובשער השני הוא בעט את הכדור למשקוף ומשם הוא חזר לבן בסט אשר נגח פנימה.

"היתה תקופה די ארוכה שעליתי מהספסל ובשני המשחקים האחרונים פתחתי, אני שמח ומקווה להמשיך ככה", אמר מיכה, "כמובן שככל שאני משחק יותר, אני צובר ביטחון. אני מנסה להתנהל הכי טוב שאני יכול גם מהספסל או מההרכב".

מיכה. "בשלב הזה הפער מק"ש פחות משנה" // צילום: עמי שומן

על כך שקבוצתו צמצמה את הפער מקריית שמונה אמר: "אנחנו שמחים כי לפני שבועיים היה שש הפרש בינינו, זה הצטמצם עכשיו קצת. בשלב הזה זה פחות משנה. אנחנו קודם מסתכלים על היכולת ובחצי השני היינו פחות טובים. ננסה לתקן את זה ולהציג יכולת טובה יותר במשחקים הבאים.

"אני לא יודע מה משפיע על ק"ש ומה לא. היא קבוצה מצוינת שתרוץ עד הסוף, אנחנו מתעסקים בעצמנו ומנסים להשתפר משבוע לשבוע. לא יודע אם יש נסיגה ביכולת של מכבי ת"א, אבל אנחנו יכולים לשחק יותר טוב. תמיד טוב לתקן אחרי ניצחונות".

השבוע מיכה האריך את חוזהו במועדון ובניגוד לשחקנים אחרים לא הוכנס לחוזהו סעיף יציאה לאירופה. הקשר הסביר שנכון לעכשיו הוא לא רואה את עצמו עובר לקבוצה מעבר לים, אלא רק בעתיד: "תמיד איפשהו זה סוג של חלום לצאת לאירופה, אבל מבחינתי עדיף לי לחכות עוד קצת זמן כדי שאהיה יותר מוכן, יותר בשל, ויותר ימצה את עצמי במכבי. ברגע הנכון אני מקווה שזה גם יקרה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר