"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לא עוצרים: שיא במכירת מכוניות חדשות ב־2014

מנתוני איגוד יבואני הרכב עולה כי מאז ינואר נמסרו ללקוחות 229,294 מכוניות חדשות

,עודכן
שיא במכירת מכוניות חדשות ב־2014 // צילום: משה שי // שיא במכירת מכוניות חדשות ב־2014

שוק הרכב בישראל בדרך לשבור בשנת 2014 שיא היסטורי של כל הזמנים במכירת מכוניות חדשות: מנתוני איגוד יבואני הרכב עולה כי מאז ינואר נמסרו ללקוחות 229,294 מכוניות חדשות, זינוק לעומת החודשים ינואר עד נובמבר 2013.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בנובמבר לבדו נוספו עוד 19,574 לקוחות מאושרים שקיבלו לידיהם מכוניות חדשות היישר מהניילונים. על פי הערכות, בכל 2014 היקף מסירת מכוניות חדשות יגיע כמעט ל־250 אלף.

המותגים המובילים ברכבי משפחה מתחילת 2014 ועד נובמבר הם יונדאי במקום הראשון עם 30,413 מכוניות, טויוטה במקום השני עם 26,072 שנמסרו מתחילת השנה, קיה שלישית עם 25,348 מסירות, מאזדה רביעית עם 16,335 מסירות וסקודה סוגרת את החמישייה הפותחת עם 13,831 מכוניות. ברשימת מותגי היוקרה ממשיכה אאודי להוביל עם 2,559 רכבים שנמסרו מתחילת 2014. אחריה במקום השני נמצאת מרצדס, עם 1,955 מכוניות, במקום השלישי ב.מ.וו עם 1,706 מכוניות, ולקסוס במקום הרביעי עם 999 מכוניות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר