"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לראשונה: סגנית מפקד טייסת

רס"ן גל, טייסת במערך התובלה של חיל האוויר, תהיה מספר 2 בטייסת הנחשון בבסיס נבטים • גל: "לא מתרגשת מהבחירה, אבל אני שמחה על ההזדמנות שניתנה לי" • מפקד הבסיס: גאה בה

,עודכן
רס"ן גל // צילומים: חיל האוויר // רס"ן גל

רס"ן גל, טייסת במערך התובלה של חיל האוויר, נבחרה להיות האישה הראשונה שתמלא תפקיד של סגנית מפקד טייסת א'. את התפקיד הזה היא תמלא בטייסת "הנחשון" בבסיס נבטים בנגב - טייסת המפעילה מטוסי "נחשון" (גאלפסטרים) ומשתתפת במשימות מודיעין ובקרה אווירית.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

על פי ביטאון חיל האוויר, רס"ן גל עברה מסלול קלאסי של מערך התובלה. היא התגייסה בשנת 2003 לקורס טיס מספר 151 וסיימה אותו כטייסת תובלה. בהמשך עברה בטייסת התובלה הקלה בשדה דב "מלכי האוויר" וטסה גם על מטוסי ה"קרנף" (הרקולס) בטייסת "אבירי הציפור הצהובה" בנבטים. נוסף על כך, עסקה רס"ן גל גם בהדרכה, כמדריכה בבית הספר לטיסה ובתפקידה האחרון היתה סגנית מפקד טייסת ב' (סמ"ט ב') ב"מלכי האוויר".

בשיחה עם הביטאון של החיל אמרה רס"ן גל: "לא מתרגשת מהבחירה והייתי שמחה אם לא היתי אייטם חדשותי. אני שמחה על ההזדמנות שניתנה לי".

רס"ן גל תיכנס לתפקיד החדש בטייסת "הנחשון" בקיץ 2015 ובחודשים הקרובים היא תחל הכשרה לתפקיד קברניטה ב"נחשון". "רס"ן גל נבחרה בזכות כישוריה והישגיה", אמר על המינוי מפקד בסיס נבטים, תא"ל ליהוא הכהן, "אני גאה בה ומאמין שהיא תהיה סמ"טית א' מעולה. זו נקודת ציון חשובה לנו כבסיס וכחיל. טייסת 'הנחשון' נמצאת בלב העשייה המבצעית של החיל ותמשיך לפעול עם כל בסיס נבטים במשימות החיל".

חמאס שיגר 4 רקטות לים

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר