"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אחרי 21 שנים וויילס תנצח את בלגיה?
גארת' בייל וחבריו יצאו הערב למשחק חוץ בבריסל לקרב בין שתי נבחרות בלתי מנוצחות • בלגיה תחסר את הקפטן הפצוע, וינסנט קומפאני
צילום: איי.אף.פי // בייל בכושר נפלא. ישיג עם חבריו ניצחון היסטורי?

אחרי 21 שנים וויילס תנצח את בלגיה?

גארת' בייל וחבריו יצאו הערב למשחק חוץ בבריסל לקרב בין שתי נבחרות בלתי מנוצחות • בלגיה תחסר את הקפטן הפצוע, וינסנט קומפאני

,עודכן

בלגיה ו-וויילס ייפגשו הערב (א', 19:00) בבריסל בקרב בין שתי נבחרות בלתי מנוצחות. הבלגים החזקים (4 נק') פייבוריטים אבל הוולשים מגיעים עם ביטחון כמוליכת הבית (משחק יותר) עם 7 נק'.

הוולשים אמנם לא ניצחו בחמשת ביקוריה בבלגיה, אבל בקמפיין הקודם, מוקדמות מונדיאל 2014, הצליחו להוציא תיקו 1:1 בבריסל – אם כי אותו משחק היה במחזור האחרון אחרי שהבלגים הבטיחו את ההעפלה. הפעם שתי הנבחרות שחולמות על כרטיס ליורו נפגשות, כשוויילס לא גברה על "השדים האדומים" מאז 1993.

בלגיה תחסר את הקפטן שלה וינסנט קומפאני הפצוע, בלמה של מנצ'סטר סיטי, אבל ממילא כל העיניים נשואות לדו קרב בין גארת' בייל לעדן הזאר שייהנה כמובן משחקנים הרבה יותר איכותיים לצידו.

הזאר מצפים בכיליון עיניים לקרב שלו עם בייל // צילום: אי.פי.איי

מנגד הוולשים מצוידים ברוח לחימה ואמביציה להגיע לטורניר גדול לראשונה מאז מונדיאל 1958. מאמן בלגיה מארק וילמוטס הזהיר את מגניו יאן ורטונגן ואנתוני ואנדנבורה להיות זהירים בעליות להתקפה אל מול היציאות המהירות של בייל.

הרכב משוער בלגיה: טיבו קורטואה, אנתוני ואנדן בורה, ניקולא לומברטס, יאן ורטונגן, טובי אלדרווירלד, אדן הזאר, מרואן פלאיני, אקסל ויטסל, קווין דה ברוין, דיבוק אוריגי ורומלו לוקאקו

הרכב משוער וויילס: ויין הנסי, כריס גאנטר, אשלי וויליאמס, ג'יימס קולינס, ניל טיילור, גארת' בייל ,ארון ראמזי, ג'ו אלן, ג'ו לדלי, דייויד קוטריל והאל רובסון-קאנו

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו