"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הסתירה את עברה כמחבלת - והורשעה בארה"ב

רסמיה יוסף עודה, שרצחה ב־1968 שני ישראלים, לא דיווחה על כך בעת הגירתה

,עודכן
עודה ליד ביהמ"ש // צילום: אי.פי // עודה ליד ביהמ"ש

חבר מושבעים בבית משפט בדטרויט הרשיע אתמול את המחבלת הפלשתינית רסמיה יוסף עודה (66), שרצחה בשנת 1968 שני סטודנטים ישראלים ופצעה עשרה באמצעות מטען חבלה שהניחה בסופרמרקט ירושלמי. עודה הורשעה בכך ששיקרה לרשויות אכיפת החוק בארה"ב ונמנעה מלציין במסמכי הליך התאזרחותה כי הורשעה בפעילות טרור. היא תישאר בכלא עד מתן גזר דינה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

עודה נתפסה בעבר בישראל ונשפטה למאסר עולם. בתום עשר שנות מאסר שוחררה בעיסקת חילופי שבויים גדולה, בתמורה לשחרור החייל אברהם עמרם מידי הארגון הפלשתיני של אחמד ג'יבריל. 76 אסירים ביטחוניים עם דם על הידיים יצאו לחופשי, ועודה, שהיתה אחת מהם, היגרה לארה"ב בשנות ה־90 ומתגוררת כיום בשיקגו.

לאחרונה נתפסה עודה על ידי רשויות ארה"ב ונתבעה על ידי ה־FBI על כך ששיקרה בתהליך ההתאזרחות שלה בארה"ב. ארגון שורת הדין, המסייע בתביעה זו ל־FBI בשם משפחות הקורבנות, סיפק בידי התביעה מסמכים המוכיחים את עברה של המחבלת.

עו"ד ניצנה דרשן־לייטנר, יו"ר הארגון, הדגישה: "אנו נפעל לכך שהיא תקבל את מקסימום העונש הקבוע בחוק למעשה מירמה כנגד רשויות ההגירה ותשב בכלא עשר שנים נוספות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר