"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשש לחיידק הליסטריה בחטיפי קליק

חברת יוניליוור אוספת מהמדפים אלפי יחידות של שלושה ממוצרי החטיף

,עודכן

חברת יוניליוור אוספת מהמדפים שלושה מוצרים של קליק מחשש לחיידק הליסטריה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

- מדובר בקליק עוגי 75 גרם, דגנים עם פצפוצים בטעם שוקולד מצופים שוקולד חלב, תאריך אחרון לשימוש: מיום 8/7/15 ועד יום 15/7/15 (כולל).

- קליק XL עוגיות ודגנים 85 גרם,שוקולד חלב מעולה עם פצפוצי דגנים ועוגיות, תאריך אחרון לשימוש: מיום 16/7/15 ועד יום 18/7/15( כולל).

- קליק In נוגט חלבי 38 גרם,חטיף פריך במילוי נוגט מצופה שוקולד חלב ושוקולד לבן, תאריך אחרון לשימוש: מיום 31/3/15 ועד יום 3/4/15 (כולל).

מדובר באלפי יחידות מסוג של כל חטיף קליק.החשש התגלה מבדיקות שוטפות שעורכים בחברה. חיידקי ליסטריה עלולים לגרום להפלות בקרב נשים הרות ולפגיעה באנשים בעלי מערכת חיסון ירודה.

מחברת יוניליוור נמסר כי "חברת יונילייור מבקשת ליידע את קהל צרכניה כי בעקבות בדיקות שגרתיות שערכה החברה, הוחלט לנקוט במשנה זהירות ולאסוף מן המדפים מוצרים בשל חשש להמצאות חיידקי ליסטריה.

יוניליוור פועלת בשיתוף פעולה מלא עם משרד הבריאות ועל פי הנחיותיו.החברה פועלת באופן מיידי לאיסוף המוצרים הללו ממדפי החנויות והמשך הבדיקות הנחוצות. הנהלת יוניליוור הודיעה כי היא מתנצלת על התקלה ותמשיך לפעול להבטחת איכות ובטיחות מוצריה.

צרכנים אשר יש ברשותם מוצר מהרשימה הנ"ל, מתבקשים שלא לצרוך אותו ולפנות למוקד שרות הצרכנים של יוניליוור בטלפון - 1-800-780-780,לקבלת מוצר חלופי ואיסוף המוצר שברשותם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר