"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תוכנית מע"מ 0% חוזרת היום לכנסת

ועדת הכנסת בראשות ח"כ יריב לוין תצביע ראשונה על ההסתייגויות של הח"כים מהאופוזיציה

,עודכן
יאיר לפיד // צילום: דודי ועקנין // יאיר לפיד

לאחר הפיליבסטר של העבודה והחרדים, 2,000 ההסתייגויות בוועדת הכספים והקפאתו בוועדת הכנסת בקיץ, חוק מע"מ 0% חוזר היום לכנסת.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

יו"ר הקואליציה, ח"כ זאב אלקין, הודיע כי ועדת הכנסת בראשות ח"כ יריב לוין תצביע ראשונה על ההסתייגויות של הח"כים מהאופוזיציה. אחר כך, כנראה בשבוע הבא, ועדת הכספים תערוך הצבעות חוזרות לקראת אישור חוק המע"מ לקריאה שנייה ושלישית במליאת הכנסת.

בכך נסללה הדרך לקידומה של תוכנית מע"מ 0% - תוכנית הדגל של שר האוצר יאיר לפיד. לפיד רוצה שהחוק יעבור מייד בפתח מושב החורף של הכנסת, והסיכויים לכך גבוהים.

בכנסת מעריכים שחוק מע"מ 0% יקודם לחקיקה סופית בקריאות שנייה ושלישית במליאת הכנסת במהלך השבוע הקרוב, וזאת לאחר שוועדת הכנסת תדון בתביעותיהם של ח"כים להכיר בכמה מהסעיפים בחוק כ"נושא חדש". אם התביעות יתקבלו, יתחייבו הצבעות חוזרות בוועדת הכספים. הח"כים החרדים מאיימים בפיליבסטר נוסף.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר