"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ועידת פסגה

הפועל ת"א עדיין לא איבדה נקודות בבלומפילד • בית"ר ירושלים לא הפסידה העונה וספגה שלושה שערים בלבד • מעל לכל הנתונים ירחף המתח הפוליטי שהולך וגובר בין המועדונים • הערב ביפו ייפגשו שתי קבוצות שלא משנה היכן הן ממוקמות בטבלה - הדרמה והאקשן מובטחים

,עודכן
ליאור לוי מהפועל ת"א מול סינטיהו סלליך מבית"ר בעונה שעברה // צילום: יונתן זינדל // ליאור לוי מהפועל ת"א מול סינטיהו סלליך מבית"ר בעונה שעברה

שחקני הפועל ת"א קטעו בעונה שעברה רצף שלילי של שנתיים וחצי ללא ניצחון על היריבה המרה בית"ר ירושלים, כשניצחו בסיבוב השני 1:3 במשחק שהתקיים באיצטדיון בנתניה.

הערב (20:50, איצטדיון בלומפילד) האדומים רוצים להשיג ניצחון שלישי העונה במגרש הביתי ואולי להתחיל ליצור רצף ניצחונות חדש.

בניגוד לשנים האחרונות, שבהן הפועל הגיעה בדרך כלל כפייבוריטית, האדומים יודעים כי הפעם הסיפור צפוי להיות שונה לחלוטין וכי ההתמודדות עשויה להיות שקולה לכל אורכה.

במועדון מקווים שעם הדחיפה מהקהל הביתי הם יצליחו להשיג את שלוש הנקודות החשובות. "ברור לכולם שזה לא עוד משחק", אמרו בקבוצה.

מתחילת העונה הפועל הצליחה לנצח אך ורק בבלומפילד, כשגברה על מכבי נתניה והפועל חיפה. במשחקי החוץ היא הפסידה לעירוני קריית שמונה וחילצה תיקו בסכנין. במילים אחרות: הפועל של משחקי הבית וזו של משחקי החוץ זו לא אותה קבוצה.

דומב: "מכיר את בית"ר"

קרוב ל־600 אנשי אבטחה אמורים לשמור על הסדר בתוך האיצטדיון ומחוצה לו, וההערכות הן שבלומפילד יהיה כמעט מלא וכ־4,000 אוהדי בית"ר יגיעו לתמוך בקבוצה שלהם. במהלך השבוע האחרון נרשמו לא מעט תקריות בין מחנות האוהדים, אך עד כה ללא עימות ישיר ביניהם.

הערב, כך מקווים בקבוצות ואנשי הביטחון - המפגש יעבור בשקט יחסי.

מבחינת ההרכב נראה כי המאמן אסי דומב יבצע שני שינויים לעומת זה שפתח ב־1:1 הדרמטי בשבוע שעבר מול בני סכנין. הקשר ישראל זגורי, שסבל לאחרונה מקרע בשריר הארבע־ראשי, החלים באופן סופי והוא ישוב להרכב על חשבונו של הקשר משה אוחיון. שינוי נוסף של הצוות המקצועי יהיה עם הצבתו של שלומי אזולאי בהרכב, שיתפוס את מקומו של שגיב יחזקאל הצעיר.

אסי דומב. "מכיר את הדינמיקה בבית"ר ירושלים" // צילום: עמי שומן
אסי דומב. "מכיר את הדינמיקה בבית"ר ירושלים" // צילום: עמי שומן

אסי דומב. "מכיר את הדינמיקה בבית"ר ירושלים" // צילום: עמי שומן

"כאחד שהיה בבית"ר ולקח תואר או שניים, אני מכיר את הדינמיקה במועדון, את הדרישות והחולשות שלו", סיפר אתמול דומב, שבעברו כשחקן עבר בשתי הקבוצות, "אעביר את מה שאני יודע לשחקנים שלי. אני מרוצה ממה שאני רואה עד עכשיו. אנחנו בבניית דרך ותהליך של קבוצה חדשה, יש לי שחקנים מצוינים".

דומב סיכם: "השחקנים בטירוף, אין לי ספק שהם יוכיחו לי עד כמה הם טובים. תהיה אווירה טובה ואני סומך על הקבוצה שלי. כל שבוע הוא מבחן בשבילנו, כל אימון הוא מבחן. השחקנים לומדים להכיר אחד את השני, אני חושב שבאימונים אנחנו נראים טוב. המטרה שלנו היא לבוא לכל משחק ולנצח".

הרכב משוער:דני עמוס, מוחמד אבו אל היג'א, הרמוני איקנדה, סארי פאלח, ליאור לוי, שי אבוטבול, לוקאס סאשה, ישראל זגורי, גילי ורמוט, שלומי אזולאי (יחזקאל), שובל גוזלן.

בירושלים מחפשים יציבות

בית"ר ירושלים תגיע לבלומפילד כשהיא אחת משלוש הקבוצות היחידות בליגה שטרם הפסידו העונה, אבל היא עדיין לא מצליחה לשמור על יציבות וניצחה רק פעם אחת בליגה, ועוד שלוש פעמים סיימה בתוצאת תיקו.

במשחק האחרון מול מ.ס אשדוד היא היתה עדיפה בהרבה על פני יריבתה והובילה, אך לבסוף ספגה ויצאה רק עם נקודה אחת.

בוריס קליימן. שוער בית"ר ירושלים חוזר לבלומפילד למשחק מול האקסית // צילום: אלן שיבר
בוריס קליימן. שוער בית"ר ירושלים חוזר לבלומפילד למשחק מול האקסית // צילום: אלן שיבר

בוריס קליימן. שוער בית"ר ירושלים חוזר לבלומפילד למשחק מול האקסית // צילום: אלן שיבר

המאמן מנחם קורצקי סימן את גילי ורמוט כאיש המפתח של האדומים וביקש משחקניו לנסות לעצור את צעדיו. כמו כן, נראה כי קורצקי ימשיך בהרכב זהה לזה שפתח בשבוע שעבר, אך יש סיכוי כי ברגע האחרון תומר סוויסה או עומר אצילי ייכנסו ל־11.

עבור השוער בוריס קליימן זו תהיה הפעם הראשונה שהוא משחק נגד האדומים, מאז עזב אותם בקיץ.

הרכב משוער:בוריס קליימן, אלי דסה, זאב חיימוביץ', סזאר ארסו, דושאן מאטוביץ׳, קלאודימיר פריירה, חנן ממן, לידור כהן, עומר נחמני, שלומי אזולאי, זרקו קוראץ'.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר