"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הוא כבר כאן: החלה מכירת אייפון 6 בישראל

ישראל הצטרפה הלילה לגל השלישי של מדינות שבהן נמכר iPhone 6

,עודכן
צילום: צילום: לם-וליץ סטודיו // המונים בסניף iDigital, אמש

לחנויות ולדוכנים הגיעו מאות אנשים כדי להיות הראשונים שיקבלו את המכשיר, נוסף על כמה אלפים שכבר הזמינו אותו במכירה מוקדמת.

כתבת: ליטל שמש, צלם: משה בן שמחון

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

המכשירים שהוזמנו במכירה המוקדמת באתר פלאפון יימסרו עם שליח חינם עד הבית, נוסף על ערכת אביזרים חינמית בשווי כ־300 שקלים. אורנג' השיקה תוכנית "ליסינג סלולרי" המאפשרת שידרוג כל שנה וחצי ללא צורך בהמשך התשלומים על המכשיר הישן. בחצות פתחה דינמיקה סלולר ב"לילה לבן", והציעה מסלול שבמסגרתו יוכלו הלקוחות להחזיר מכשיר ישן ותקין ולקבל עד 1,500 שקלים הנחה ברכישת האייפון. "לילה לבן" היה גם בסניפי iDigital.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר