"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מסתמן: נתניהו יקדים את הפריימריז בליכוד

הסיבה: בכינוס המרכז המתוכנן לסוף דצמבר עלולות להתקבל שורת החלטות שיקשו על בחירתו

,עודכן
בחירות מקדימות בליכוד. יתקיימו בתחילת דצמבר? // צילום ארכיון: גדעון מרקוביץ' // בחירות מקדימות בליכוד. יתקיימו בתחילת דצמבר?

ראש הממשלה בנימין נתניהו קרוב להחלטה להקדים את הפריימריז לראשות הליכוד ולקיימם בתוך פחות מחודשיים. אם כך יחליט, יתבקש מרכז המפלגה לאשר את המהלך כבר בעוד שבועיים־שלושה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

הסיבה: בכינוס המרכז המתוכנן לסוף דצמבר עלולות להתקבל שורת החלטות שיקשו על בחירת נתניהו.

אחרי הודעת התפטרותו של השר גדעון סער והוודאות כי לא יתמודד, כלל לא ברור אם מישהו יציג את מועמדותו מול רה"מ לראשות הליכוד, אם כי ייתכן שחברי הכנסת משה פייגלין ודני דנון, שכבר התמודדו מול נתניהו בעבר, יציגו גם הפעם את מועמדותם, שאינה נחשבת מאיימת עבור נתניהו.

ישיבת מרכז המפלגה המתוכננת לסוף דצמבר תדון בשורה ארוכה של שינויי חוקה, ובהם סעיפים המכוונים נגד נתניהו. בשלב זה אין לדעת אם יעברו או לא. הצעה אחת, לדוגמה, מבקשת לקבוע כי מועמד לקדנציה שלישית ומעלה לראשות הליכוד ייאלץ להיבחר ברוב מיוחד של 60%. כדי להימנע מהצעות שעשויות להקשות על בחירתו או לחלופין להביא למערכה משפטית ארוכה, מבקש נתניהו לקיים את הפריימריז לכל המאוחר בתחילת דצמבר.

בכירים בליכוד אמרו כי "ההערכה כי תקציב 2015 הוא האחרון שמעבירה הממשלה הנוכחית, מאלצת את הליכוד להיערך לבחירות כמו יתר המפלגות, לכן יש להקדים את הפריימריז".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר