"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בגלל לוחית רישוי: צוות צילום בריטי גורש מארגנטינה

הלוחית H982 FKL נתפסה בידי המקומיים כהתרסה בהקשר למלחמת פוקלנד מ־1982

,עודכן
הרכב בעל הלוחית השערורייתית // צילום: אי.פי // הרכב בעל הלוחית השערורייתית

זה לא חדש שמאז מלחמת פוקלנד ב־1982 שוררת איבה של ממש בין בריטניה לארגנטינה, אבל הסיפור הבא הוא עליית הילוך, תרתי משמע, ברגשות השנאה שחשים הארגנטינאים כלפי נתיני הממלכה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

מנחה תוכנית הרכב הבריטית "טופ גיר", ג'רמי קלארקסון, טען בסוף השבוע כי הוא וצוות הצילום שהגיע לצלם תוכנית בארגנטינה גורשו מהמדינה, לא לפני שלטענתו רדפו אחריו אלפים ורכבו נרגם באבנים. הסיבה: לוחית הרישוי של הרכב שבו נסע הצוות (H982 FKL) פורשה כהתרסה, בשל השילוב של המספר 982 (רמיזה לשנת המלחמה) עם האותיות FKL.

התוצאה. "קיבלנו סוף מעולה לתוכנית" // צילום: אי.פי

"התקרית עם לוחית הרישוי היתה צירוף מקרים, אני נשבע בחיי הילדים שלי", אמר קלארקסון, "זרקו אותנו מעיר הבירה ואלפים רדפו אחרינו בדרך לגבול. מישהו היה יכול למות".

בטור שהוא כותב ב"סאן" הוסיף: "כבר הייתי בעיראק ובאפגניסטן, אבל מה שהיה בארגנטינה הוא החוויה הכי מפחידה שהיתה לי בחיים. ההמון רגם את הרכב שלנו באבנים ובסלעים. הם צרחו 'תשרפו את המכונית, תשרפו אותם, תשרפו את שודדי הים'".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר