"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בן 13 תרם את כספי בר המצווה לבניית מגרש כדורגל בארץ

המגרש נחנך אמש כאשר טיילר חגג את בר המצווה שלו בירושלים עם ילדי בית הילד

,עודכן
טיילר עם הוריו. "לתת זה אושר" \ צילום: דודי ועקנין // טיילר עם הוריו. "לתת זה אושר"

טיילר אדוארדס (13), המתגורר עם הוריו בלונדון, אוהב כדורגל ואוהב את ישראל. לרגל חגיגות בר המצווה שלו הוא החליט לשלב בין שתי האהבות האלה וביקש מהאורחים לתרום כסף לבניית מגרש כדורגל עבור ילדים בישראל.

הוריו של טיילר, ג'ינה וגראהם אדוארדס, הרימו את הכפפה ויצרו קשר עם בית הילד אמי"ת (פריש) בירושלים, בית לילדים שמתגוררים בפנימייה, וביקשו לחגוג את בר המצווה עם הילדים במקום. הבונוס: הם העניקו למקום מתנה - עשרות אלפי דולרים ששימשו בחודש האחרון לשיפוץ מגרש הקטרגל הישן בבית הילד, לשמחתם של כל הילדים, שיוכלו ליהנות ממגרש כדורגל מאובזר ומקצועי.

המגרש נחנך אמש כאשר טיילר חגג את בר המצווה שלו במקום עם ילדי בית הילד. במהלך המסיבה התקיים משחק ראווה ראשון, בהשתתפות ילדי בית הילד, טיילר ובני משפחתו.

וזה לא הכל. פרט למגרש קיבלו כל הילדים נעלי נייקי, כדורי רגל וחולצות, ומחר הם יקבלו גם תיקי נסיעות וסווטשרטים. טיילר הסביר אתמול עד כמה הוא מתרגש וציין כי "זו זכות גדולה שאני יכול להיות כאן, לעזור לילדים ולשמח אותם. אולי בזכות בר המצווה שלי, מהמגרש הזה ייצאו הניימאר או המסי הבאים". ג'ינה, אמו של טיילר, הוסיפה כי "בעיניי העובדה שטיילר יכול לשמח ילדים אחרים, זו בעצמה חלק ממתנת בר מצווה מיוחדת". האב גראהם ציין כי "זה מסר שהוא ייקח לחיים: מה שיש לך - תחלוק עם אחרים".

סגנית נשיאת אמי"ת, ג'ודית שבייד ליאון, אמרה כי "זו דוגמה ומופת - לא רק לקבל, אלא גם לתת".

ביהמ"ש החוקתי בספרד הישהה את משאל העם לעצמאות קטלוניה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר