"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בקשת היועץ המשפטי: הרחקה מ-4 משחקים בפועל לרוט וטיוס

מורן רוט ואלכס טיוס יעמדו מחר לדין משמעתי לאחר שלא השתתפו בקמפיין הנבחרת • הרחקה תפגע לטיוס במשחקי הליגה של מכבי ת"א

,עודכן
טיוס. יסתבך עם מכבי ת"א? // אלן שיבר // טיוס. יסתבך עם מכבי ת"א?

אלכס טיוס ומורן רוט יעמדו מחרתיים לדין משמעתי בעקבות אי הופעתם לקמפיין נבחרת ישראל שנערך בקיץ האחרון.

היום פרסם היועץ המשפטי את העונש אותו הוא מבקש לשניים, הרחקה מ-4 משחקים בפועל, 10 משחקים על תנאי וקנס של 30 אלף שקל.

כזכור, רוט ביקש להשתחרר על רקע רפואי, נענה בשלילה ולא הופיע לאימוני הנבחרת. אלכס טיוס רצה להשתחרר כדי להשלים את לימודיו. במקרה שלו היה סיכום שיגיע לאחר פתיחת האימונים (15 ביולי), אך הוא לא הופיע כלל.

באיגוד המתינו לסיום הקמפיין ואז החליטו להגיש התלונה נגד השניים.

עונש הרחקה לטיוס יפגע במשחקי הליגה של מכבי ת"א, מכיוון שהוא היום הסנטר הבכיר של מכבי בהיעדרו של סופוקלס שחורציאנטיס.

הדבר גם יצמצם את הסגל הישראלי של הצהובים, ובעידן החוק הרוסי יש לכך משמעות גדולה. אם טיוס אכן יקבל את העונש שביקש היועץ הוא יחמיץ את המשחקים מול: נס ציונה (בחוץ), חולון (בית), אילת (חוץ) ונהריה (בית).

מורן רוט עדיין ללא קבוצה, אך אם אכן יורחק יצטרך לרצות העונש מהיום בו יירשם בקבוצתו החדשה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר