"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לוחם מג"ב מואשם בתקיפת הנער משועפט

כתב אישום נגד הלוחם שתועד כשהוא מכה את טארק אבו חדיר בן ה-15, לכאורה ללא הצדקה

,עודכן
שוטר מכה עצור (למצולמים אין קשר לכתבה), צילום: AP

המחלקה לחקירות שוטרים (מח"ש) בפרקליטות המדינה הגישה אתמול לבית משפט השלום בירושלים כתב אישום נגד לוחם מג"ב, ששמו נאסר לפרסום, שתועד בסרטון כשהוא עושה שימוש חריג בכוח בלא כל הצדקה בעת מעצרו של נער בן 15, בשכונת שועפאט בירושלים. הנער שהותקף הוא בן דוד ושל מוחמד אבו חדיר, הנער משועפט שנרצח על ידי שלושה יהודים העומדים לדין בבית המשפט המחוזי בירושלים.

לאחר שידור הסרטון באמצעי התקשורת, ועוד בטרם הוגשה תלונה, פתחה מח"ש בחקירה, במהלכה נאספו ראיות, נחקרו עדים ואותרו שני השוטרים שביצעו את המעצר. השוטר הוזמן לשימוע שלאחריו הוחלט כאמור על גשת כתב האישום.

בכתב האישום נטען , ב-3 ביולי בשעות אחה"צ, בעקבות חשד כי כפעולת נקם לרצח שלושת הנערים היהודים, נרצח נער תושב שועפט, התאספו מספר רב של מפגינים ומפרי סדר ברחוב הראשי בשכונת שועפאט, תוך שהם חוסמים את הכביש באמצעות דלתות וצמיגים בוערים, וכן מיידים אבנים, בקבוקי תבערה וזיקוקים לעבר כוחות הביטחון שהיו במקום. באותן שעות שהה הקטין באזור אירועי הפרות הסדר.

טארק אבו חדיר /// צילום: רויטרס

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר