"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המתנות הפופולריות לחג: סט כלים, בונבוניירות ובשמים

הלחץ ברשתות הקמעונאיות בחיפוש אחר השי המושלם לחג מתקרב לשיאו

,עודכן
הכי פופולרי // צילום: שי איפגן // הכי פופולרי

פחות משלושה שבועות לראש השנה, והלחץ ברשתות הקמעונאיות בחיפוש אחר השי המושלם לחג מתקרב לשיאו.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

סמנכ"ל הסחר של המשביר לצרכן, דודי כהן, מציין כי התחומים הפופולריים הם "תחום הבישום ותחום כלי הבית, לרבות סטים של סכינים שהפכו ללהיט".

סמנכ"ל סחר רשת ניו־פארם, איתי לביב, מציין כי "מה שחדש אצלנו השנה זה בעיקר דברים מתחום עולם הבית, לרבות סירים וסכו"ם, אבל הבונבוניירות והבשמים הם המוצרים שמבוקשים בחגים". באיקאה מציינים כי מתנה מאוד פופולרית בחנות היא DINERA, סט כלים של 18 חלקים. יצוין כי בסקר שערכה לאחרונה סופר־פארם באמצעות מכון SAPIO, עלה כי בתקופות החגים נעשות מרבית קניות הבשמים בישראל: כ־60 אחוזים.

מכל מקום, אחד השינויים המשמעותיים השנה הוא מעמדו של התלוש לחג. עו"ד ירון לוינסון, מנכ"ל רשות ההסתדרות לצרכנות, מציין "כניסתו של חוק תווי השי משנה את כללי המשחק לחלוטין. שיעור ההנחה על התלושים ירד מ־20-15 אחוזים ל־5-3 אחוזים, ולכן יש צמצום משמעותי שהיקפו עדיין לא ידוע ברכישת התלושים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר