"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פרודת הנשיא: ניסיתי להתאבד

ואלרי טרירוויילר מודה כי אושפזה מחוסרת הכרה בעקבות בגידתו של פרנסואה הולנד

,עודכן
צילום: אי.אף.פי // ואלרי טרירוויילר והנשיא הולנד

בספר אוטוביוגרפי חדש של העיתונאית ואלרי טרירוויילר, זוגתו לשעבר של פרנסואה הולנד, היא מודה כי ניסתה להתאבד לאחר שנחשף בתחילת השנה הרומן שניהל נשיא צרפת עם השחקנית ז'ולי גאייה.

רויטרס קריינות: עוז מרון

טרירוויילר (49) ניסתה לבלוע כמות גדולה של כדורי שינה. "הדיווח היה בכותרות החדשות של מהדורות הבוקר ונשברתי. לא יכולתי להאזין לדיווחים. רצתי לחדר השינה. לקחתי שקית פלסטיק קטנה עם כדורי שינה. פרנסואה בא בעקבותיי, הוא ניסה לתפוס את השקית והיא נקרעה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

"כדורי השינה נפלו על המיטה ועל הרצפה. הצלחתי לאסוף חלק ובלעתי. רציתי לישון. לא רציתי לחיות את השעות הבאות ואז איבדתי את ההכרה", כתבה.

טרירוויילר אושפזה במשך שבוע בבית החולים, כששוחררה הודיע הולנד כי "אינה עוד חלק מחיי", אך במשך חודשים המשיך לשלוח לה מסרונים שבהם כתב "אני צריך אותך" והציע לה להיפגש בכל ערב לארוחת ערב, אך היא לא נענתה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר