"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בדרך לקאמבק? מגריידי התאמן עם קובי
טי-מאק הודה: "התחלתי אימונים כדי לבדוק איך הגוף שלי מגיב, אחזור רק אם ארגיש את הדרייב עמוק בפנים"
מגריידי בימים הטובים ביוסטון // צילום: אי.פי // מגריידי בימים הטובים ביוסטון

בדרך לקאמבק? מגריידי התאמן עם קובי

טי-מאק הודה: "התחלתי אימונים כדי לבדוק איך הגוף שלי מגיב, אחזור רק אם ארגיש את הדרייב עמוק בפנים"

,עודכן

האם טרייסי מגריידי בדרך לקאמבק? בארה"ב מדווחים שהסווינגמן הכשרוני, שפרש ממשחק בסוף העונה שעברה, התאמן יחד עם קובי בריאנט כדי לבחון את כושרו ולבדוק אם גופו יכול לעמוד בעומס של ה-NBA בעונה הקרובה.

מגריידי בן ה-35, שמאז שפרש החל לשחק בייסבול, אמר ל"יאהו ספורט": "עבדתי עם קובי כדי להיכנס לכושר ולראות איך הגוף שלי מגיב". על פי הדיווחים, לפחות שתי קבוצות מהליגה הטובה בעולם הביעו עניין בקלע המתקאמבק, אך הוא טרם קיבל הצעה ממשית.

יש לציין כי למגריידי התחייבות להשתתף במסע כדורסל מיוחד בסין באוקטובר, מה שמציב בסימן שאלה את חזרתו ל-NBA, ובטח שאת השתתפותו במחנות הקיץ.מגריידי נהנה מפופולאריות עצומה בסין, עוד מהימים שבהם שיתף פעולה עם יאו מינג ביוסטון רוקטס.

"הקאמבק הזה לא יקרה אלא אם אני ארגיש דרייב אמיתי לחזור", סיכם טי-מאק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו