מאמן חדש על הקווים, "אירוח" בקפריסין, טיסות רבות, לינה במלונות במקום בבית, מרחק מהמשפחות ומצב ביטחוני שמעסיק את הראש. כל זה באמת לא משנה, כאשר נבחרת הכדורסל של ישראל עשתה את זה ועלתה מבית ב' לאליפות אירופה שתיערך בקיץ הבא.
השחקנים של ארז אלדטשיין רוצים להמשיך את המומנטום החיובי מהניצחון המרשים במונטנגרו ועשו זאת בצורה משכנעתלאורך כל המשחק מול הנבחרת ההולנדית.
ההולנדים אמנם הגיעו עם לא מעט מוטיבציה בידעה שניצחון עשוי להעניק להם דחיפה גדולה בדרך למקום הראשון בבית, אך לא היה להם סיכוי מול הסגל הכחול לבן.
פתיחת המשחק הייתה כולה בשליטה ישראלית מוחלטת, שהצליחה לעצור את ההולנדים על חמש נקודות. פתיחת הרבע השני, עדיין התאפיינה במומנטום של הכחולים לבנים, במהלכו הגיעו להפרש של 30 נקודות מההולנדים.
במחצית השנייה ההולנדים התאוששו והחלו לצמצם את הפער, אך היתרון נותר בידיים של ישראל, כאשר את הרבע השלישי סיימו בנבחרת עם יתרון של עשרים נקודות 42:62.
הרבע הרביעי חזר לקצב הכחול לבן ובסופו המשחק הסתיים ב-60:83.
מצטיין הנבחרת, עמרי כספי אמר בתום המשחק: "היה קמפיין נהדר, למרות הסיטואציה שיחקנו מצוין, נהניתי מהדרך, שיחקנו התקפית והגנתית. השתפרנו ממשחק למשחק אנחנו נבחרת שונה לחלוטין מהמשחק הראשון במונטנגרו".
על השילוב בין שני שחקני ה-אן.בי.איי אמר: "מאוד נהניתי לשחק עם גל מקל, יש לנו חיבור מדהים".
על השאלה ממה נהנה יותר מכל ענה ליאור אליהו: "הנסיעות הללו גרמו לחברויות שנוצרו, אנחנו אוכלים יחד, ישנים יחד, מבלים יחד, לא זוכר מריבה אחת בינינו"
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
