"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בשל צוק איתן: ירידה בפדיון העסקים ברבעון השני

הלמ"ס: ירידות חדות נרשמו בפדיון חברות הבנייה, מתווכי הדירות, המוסכים, המסעדות ובתי הקפה

,עודכן
ירידה בפדיון העסקים ברבעון השני // צילום: יהושע יוסף // ירידה בפדיון העסקים ברבעון השני

על רקע צוק איתן: סך הפדיון הכולל בענפי המשק ירד ב־3.3% ברבעון השני של 2014. ירידות חדות נרשמו בפדיון חברות הבנייה, מתווכי הדירות, המוסכים, המסעדות ובתי הקפה. כך עולה מנתונים שפירסמה הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

אפשר לייחס את הירידה בפדיון גם להחלטת שר האוצר יאיר לפיד ומנהל רשות המסים משה אשר לדחות את תשלומי המע"מ של חודש יוני. לפי הנתונים, חברות הבנייה ספגו ירידה חדה של 20.5%, מתווכי הנדל"ן ספגו ירידה חדה של 19.7% והמסעדות ובתי הקפה ספגו ירידה של 3.1% בפדיון. מנגד, כמה ענפים רשמו דווקא עלייה בפעילות: תחום האמנות, הבידור והתרבות עלה ב־2.2%, פדיון יבואני הרכב והאופנועים עלה ב־2.9%, והפדיון של חברות התקשורת והסלולר זינק ב־5.2%.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר