"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

S & P : חוק מע"מ 0% יוביל לעלייה במחירים

סוכנות דירוג האשראי הבינלאומית: "התוכנית תפגע בצעדים אחרים שנועדו להפחית את מחירי הדירות"

,עודכן
פרויקט דיור באור יהודה // צילום ארכיון: יוסי זליגר // פרויקט דיור באור יהודה

ביקורת חריפה על תוכנית מע"מ 0% של שר האוצר יאיר לפיד - סוכנות דירוג האשראי הבינלאומית סטנדרד אנד פורס פירסמה אתמול סקירה על מחירי הדיור בכמה אזורים גיאוגרפיים ומדינות, ובהן גם ישראל, וציינה כי תוכניתו של השר "תוביל דווקא לעלייה במחירי הדירות ועשויה לפגוע בצעדים אחרים שנועדו להפחתת מחירים".

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בכך מצטרפת הסוכנות לביקורת דומה שהושמעה על ידי בנק ישראל, פקידים במשרד האוצר וכלכלנים מובילים במשק. בין השאר, הם מציינים כי "מחירי הבתים הממריאים שחקו את היכולת להשגת דיור", וכי "פעולות הממשלה לתמוך במחירי הדיור צפויות להגביר את הביקושים לדיור" ולהיטיב יותר עם הקבלנים מאשר עם רוכשי הדירות.

בחזית אחרת ייאלץ השר לפיד להתמודד עם האפשרות שתוכניתו תאושר בוועדת הכספים של הכנסת רק בספטמבר. האוצר אמנם יבקש לכנס את ועדת הכספים גם בשבוע הבא להמשך ההצבעות, לאחר שזו היתה אמורה לאשר את חוק המע"מ לקריאה 2 ו־3 לא מאוחר מהלילה, לאחר יומיים של דיונים מרתוניים. אבל הח"כים החרדים וממפלגת העבודה שיבשו את ההצבעות. לפיד מסר כי "זה לא יעזור לחרדים ולעבודה. נתיש אותם בהסתייגויות, ומע"מ 0% יעבור".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר