"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זקן נכנסה לכלא: "יום יבוא ואדבר"

בשערי נווה תרצה אמרה: "יש לקחת את החיים בפרופורציה לאור המצב הביטחוני" • נשלחה ל־11 חודשי מאסר במסגרת הסדר טיעון בפרשת הולילנד

,עודכן
שולה זקן בדרכה לבית הכלא, אתמול //

"יום יבוא ואדבר", כך אמרה אתמול שולה זקן, ראש לשכתו של ראש הממשלה לשעבר אהוד אולמרט, עם כניסתה לכלא נווה תרצה, שבו החלה לרצות את עונש המאסר שהוטל עליה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

על זקן נגזרו 11 חודשי מאסר במסגרת הסדר טיעון בפרשת הולילנד. לפני שנכנסה בשערי הכלא אמרה: "לא יכולה לדבר על תחושותיי היום. אני חושבת על המצב הביטחוני ושכולם יחזרו בשלום. צריך לקחת את החיים בפרופורציה לאור מה שקורה. מקווה שהמנהיגים יקבלו החלטות נכונות".

זקן הורשעה בקבלת שוחד בסך 150 אלף שקלים ובלקיחת שוחד בצורת קבלת מתנות כגון תמונת שמן, עגילים, נעליים ותיק מעד המדינה המנוח שמואל דכנר, וכן בהלבנת הון. השופט דוד רוזן אישר את הסדר הטיעון שנחתם עם זקן, לא לפני שמתח עליו ביקורת ואמר כי "זקן ראויה היתה להישלח לכלא לשנים ארוכות בגין מעשיה".

לפי ההסדר, זקן תשב בכלא בגין הרשעתה בלקיחת שוחד בסך מאות אלפי שקלים. כן הוטל עליה קנס של 25 אלף ש', ונוסף על כך, נקבע שהמדינה תחלט 75 אלף ש' מחשבונה וכן טבעת ותמונה שקיבלה מעד המדינה.

בתמורה לעונש הקל מסרה זקן לידי המדינה עדות חדשה, וכן ראיות מפלילות שונות לכאורה נגד אולמרט בפרשות הולילנד וטלנסקי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר