אחרי שלקחה את המיליון ב"האח הגדול", הצטלמה לקמפיינים והשתלבה בטלוויזיה, טהוניה רובל עוברת ליעד הבא. ל"ישראל היום" נודע כי רובל לוהקה למחזמר "פנטזיה אלף לילה ולילה" שיפיק רמי לוי בשיתוף חסידה הפקות. רובל תיכנס לנעליה של מירי בוהדנה, שכיכבה בשנה שעברה בהפקה של לוי. המחזמר צפוי לעלות בחנוכה.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
פריצת דיסק. איתי טיראן ומלאני פרס כבר הכינו את האאוטפיטים היפים והמושקעים לתצוגת האופנה של שנקר שהתקיימה ביום שלישי בערב על אף האזעקות באזור המרכז, אבל אז פרץ לפרס הדיסק בגב ואיתי נשאר לטפל בה.

איתי ומלאני // צילום: מאיר פרטוש
נויורק פינת פ"ת. האזעקה בפתח תקווה אתמול בצהריים תפסה את יובל שרף, אושרי כהן, איתי תורג'מן, עידו ברטל ומגי אזרזר באמצע צילומי סצנה של העונה הבאה של "נויורק". הצילומים הופסקו והשחקנים הועברו למקלטים עד יעבור זעם.
בין המקלטים. מי שמצאו לעצמם זמן פחות טוב לצלם את התוכנית החדשה שלהם הם הצמד סלוצקי ודומינגז: אתמול צולם פרק של התוכנית "אנשי המוסיקה" עם השניים. במסגרת התוכנית, ובלי קשר למצב, צילמו את המנצחת של "דה וויס" לינה מחול במרכז הערבי־יהודי והפגישו אותה עם להקת השלום, כשברקע חגו מעליהם מסוקי קרב, ואת היום הם סיימו במקלט שירמי קפלן מנגן בו בדיוק בזמן האזעקה, ונשארו איתו כבר במקלט. יום קודם, רגע לפני תחילת הצילומים, יהב ליפינסקי, המתופף של היהודים, התבקש לעצור הכל ולהגיע לפנות את הסטודיו שלו שנמצא במקלט בבניין שבו הוא גר.
התו של עפר. לידיעת הפקחים הנמרצים, רגע לפני תחילת היירוטים בתל אביב הגיע עפר שכטר לעיריית תל אביב כדי לחדש את תו החניה.
הכל זה מלמעלה. כוכבי הילדים שי ורועי הופיעו במיני־ישראל מול עשרות ילדים נלהבים. במהלך ההופעה הועלו השניים על ספסל לגובה עשרות מטרים לסצנה שאמורה להימשך דקות ספורות, אלא שבאותו הזמן נפל החשמל במתחם, מה שגרם להם להיתקע באוויר קרוב לחצי שעה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו