"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המשטרה: לא נחטף ילד במודיעין

אזרח דיווח כי הילד הוכנס בכוח לטנדר לבן • המשטרה בדקה - ומצאה כי אין אמת בדבר

,עודכן
צילום: יהונתן שאול (ארכיון) // האם נחטף ילד?

דיווח של ילד בן 8.5 שצעד ברחוב וטען בפני אביו בשיחת טלפון שהבחין בשני חשודים מכניסים בכוח לרכב ילד אחר, גרם להקפצת כוחות גדולים של המשטרה לעיר מודיעין ולסביבתה. לקראת 20:00 נמצא הרכב שלפי החשד היה מעורב ב"חטיפה" והוסר החשש מהאירוע. שני האנשים שנראו ע"י הילד הם עובדי קבלן יהודים. בנוסף, לא התקבלה הודעה על ילד שנעדר.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

סמוך ל-14:30 התקבלה שיחת טלפון במוקד מאה של משטרת מחוז המרכז ובו דיווח על הכנסת ילד בכוח לרכב לבן ברח' שבטי ישראל במודיעין. ניידות נשלחו למקום, ובמקביל ניתנה הוראה לעלות את הכוננות בסביבה ולחפש אחר רכב שתואר בצבע לבן, כנראה רנו ברלינגו. הניידות שפגשו במודיע שמעו ממנו כי בנו בן השמונה וחצי הוא זה שהתקשר אליו וסיפר על האירוע.

הילד חזר שוב ושוב על גרסתו

"הבן אמר שראה ילד חבוש כיפה, ששני מבוגרים הכניסו אותו בכוח לרכב ונסעו מהרחוב", סיפר האב לשוטרים. האב ובנו הגיעו לתחנת משטרה שם תושאל הילד, וחזר שוב ושוב על גרסתו. במשטרה הוסיפו כי עם קבלת ההודעה, הוחלט להתייחס לאירוע במלוא הרצינות. בשל כך נפרסו מחסומים, הועלה מסוק לאויר שסרק את האיזור וכן נבדקו כלי רכב לאורך היציאות מהעיר עד לירושלים בכל הכבישים והדרכים האפשריות.

"עם קבלת ההודעה החלו סריקות של ניידות ומסוק במקביל לבדיקת העדות", נמסר ממשטרת מרחב השפלה. נכון לשעות הערב הסריקות הובילו לאיתור הרכב החשוד באחד הישובים הסמוכים. התברר כי הוא שייך ליהודי ושני האנשים שנהגו בו הם עובדים יהודיים. הרכב והאנשים הובאו לתחנה ושם זיהה אותם הילד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר